Allah Allah kusura bakma reis hakkını helal et unutmuşum dur . Kafa 1 milyon bu aralarYan tarafdada buydu vay mk beni bilmeyen bir kişi çıktı ula birsürü muhabbetimiz var seninle ne cabuk unuttun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allah Allah kusura bakma reis hakkını helal et unutmuşum dur . Kafa 1 milyon bu aralarYan tarafdada buydu vay mk beni bilmeyen bir kişi çıktı ula birsürü muhabbetimiz var seninle ne cabuk unuttun
Zorunlu yazdı zaten.Kardo adam TC ONAYI zorunlu yazmamış uğraştırma beni şimdi TC bul et
Olsa bu saatte ne işim var benim burda rulet masasında olurdum ben ?Paran varsa benim yerime oynasana şu maça herkes şahit olsun yatarsa yarın paran cebin de ??
Yok kanka dün baktım piçe kullanıcı adı yokRamcocelo buralardami
@gomez Messi06 ??
Kim la o paraya cokecekHahahaha sitelerde de öyle kanka ibinenin biri paraya çökmeye çalıstı yemedi bende her sitede farklı k.adı kullanırım
Multi yapar gelriYok kanka dün baktım piçe kullanıcı adı yok
Coo uykum var kesin uyurum ben kesinAynene
Yapan var kanka serefsizin biri cek paylaşdan alıyo k.adlarını sonra siteye çökmeye çalısıyo dikkat etKim la o paraya cokecek
Yaptık bakalım TC çok ?Zorunlu yazdı zaten.
Niye bekle cukkqyi seven turbo yokmu burda *** bugün gene 2.3 kere aldiCoo uykum var kesin uyurum ben kesin
Benim 3 hesaba girmeye çalıştılarYapan var kanka serefsizin biri cek paylaşdan alıyo k.adlarını sonra siteye çökmeye çalısıyo dikkat et
Siliyorum kullanıcı adını başını alir??Yapan var kanka serefsizin biri cek paylaşdan alıyo k.adlarını sonra siteye çökmeye çalısıyo dikkat et
Yok allahdan buraya dadanmadi kopekNiye bekle cukkqyi seven turbo yokmu burda *** bugün gene 2.3 kere aldi
Çok güzel dizi izledimEvet 5.ci bölümdeyim son bölüm
Cahil bilmiyordurYok allahdan buraya dadanmadi kopek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!