Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaçar herhaldeValla keşke düşseydi belki kovarlardı ama yok Mesut geldi herkes herseyi unuttu bu sene şampiyon olmazsa ne yapacak onu merak edıyorum
Sigara yavaş yavaş öldürür ama ben daha seri öldürürüm@TÖMBELEKÇİ senin para ile cigara alacaz ortak ne diyorsun
Kral sen en son uyuyacaktın para gelmeyince uykun mu kactı,,?aynen buyuk ıhtımal mail geIır bırazdan
Kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin düşer birazdanPAYFİX DÖKÜMANI ATARIM İNANMAYAN OLURSA
Senin para sitede gelsin hallederizSigara yavaş yavaş öldürür ama ben daha seri öldürürüm
Sıkınti yok dostum kesene bereket olsunArkadaşlar mevzunun/sinerjinin hakkı kesin 400 TL idi ama inanın bana araya kaynadı 300 attım dağıtım için.
Bir sonraki etkinlikte +100 koymak sözümüz olsun. Herkes hakkını helal etsin. İyi sabahlar.
dusa gırdım cıktım kardesım 1 saat uyuca sımdıKral sen en son uyuyacaktın para gelmeyince uykun mu kactı,,?
Kesene bereket başkan az cogu yok bu işin gonlunden ne koptuysa artıkArkadaşlar mevzunun/sinerjinin hakkı kesin 400 TL idi ama inanın bana araya kaynadı 300 attım dağıtım için.
Bir sonraki etkinlikte +100 koymak sözümüz olsun. Herkes hakkını helal etsin. İyi sabahlar.
helali hos oIsun dost sacmalamaArkadaşlar mevzunun/sinerjinin hakkı kesin 400 TL idi ama inanın bana araya kaynadı 300 attım dağıtım için.
Ben yatıyorum wilde faiz geldi 53 oldu kesene bereketArkadaşlar mevzunun/sinerjinin hakkı kesin 400 TL idi ama inanın bana araya kaynadı 300 attım dağıtım için.
Ben yatıyorum wilde faiz geldi 53 oldu kesene bereket
Tanıdık bi tefeci vardı konusma üslubunu ona cok benzetımdusa gırdım cıktım kardesım 1 saat uyuca sımdı
@mutu55 tefeciTanıdık bi tefeci vardı konusma üslubunu ona cok benzetım
Ciddi mi forum nesıne vardı ordan
forum ismi verme ban yersin kankaCiddi mi forum nesıne vardı ordan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!