Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı MUTU55 | 500 TL DAĞITIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Takım ıcın hapis yattı adam daha bundan agır bedel nasıl odenır bskan dedıgın Boyle olacak mesutu degıl messı de geldımı olmaz sahıplenmek lazım
sahıplenme kısmına katılıyorum onun harici katılamıcam hıc bı başarısı yok doğru dürüst borç batagına soktu takımı koç cok borçda vida sıktı o kadar yıldız aldı başarı doğru durust yok 20 senede

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Takım ıcın hapis yattı adam daha bundan agır bedel nasıl odenır bskan dedıgın Boyle olacak mesutu degıl messı de geldımı olmaz sahıplenmek lazım
hapis yatmak basit bir iş değil

ADAMIN HAYATINI ELİNDEN ALDILAR

SEN KALK 30 SENE HİZMET ET YÖNETİCİLİK VS ZAMANINDA BUNU ÖDİYECEKSİN DESİNLER ÖDE FETÖ PİCİYLE UGRAS STAD YAP FENERBAHÇE İÇİN HAPİS YAP HERKESLE KAVGA ET

AİLEN LE BİLE BOŞAN

SENİ TARAFTARIN BÖYLE UĞURLASIN AYIPTIR AYIP.

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben şuan fenerlı olsam ben de azizi gerı ısterdım denize düşen yılana sarılır bundan iyidir gelen gideni arattı

Serdar14

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
hapis yatmak basit bir iş değil

ADAMIN HAYATINI ELİNDEN ALDILAR

SEN KALK 30 SENE HİZMET ET YÖNETİCİLİK VS ZAMANINDA BUNU ÖDİYECEKSİN DESİNLER ÖDE FETÖ PİCİYLE UGRAS STAD YAP FENERBAHÇE İÇİN HAPİS YAP HERKESLE KAVGA ET

AİLEN LE BİLE BOŞAN

SENİ TARAFTARIN BÖYLE UĞURLASIN AYIPTIR AYIP.
İşte benimde anlatmak istediğim bu başkan deger bılmedi kımse ama hepsıde pşman emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap