Bazı geceler konslukda yapıyor ekmeğini taştan çıkarıyor koca yürekliMk sen de bi polissin bi güvenlik karar ver ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bazı geceler konslukda yapıyor ekmeğini taştan çıkarıyor koca yürekliMk sen de bi polissin bi güvenlik karar ver ??
Cevik bu herşeyi beklerimBazı geceler konslukda yapıyor ekmeğini taştan çıkarıyor koca yürekli
Len kolpa gene başladın burada sürtmeye?Cevik bu herşeyi beklerim
Kim kimin parasını yemiş laCevik bu herşeyi beklerim
Sıkıntı yokmusKim kimin parasını yemiş la
Ben dedim Boyka saglamdirARKADASLAR FRAUD MAİLİ GELMİŞ SABAH GÖRMEMİŞİM TABİ BELGELERİ YOLLADIM BİLGİNİZ OLSUN
Tamam kardesim durumuna gore bilgilendirme yaparsin burayaARKADASLAR FRAUD MAİLİ GELMİŞ SABAH GÖRMEMİŞİM TABİ BELGELERİ YOLLADIM BİLGİNİZ OLSUN
Benim cukkadan haber var mı günaydınARKADASLAR FRAUD MAİLİ GELMİŞ SABAH GÖRMEMİŞİM TABİ BELGELERİ YOLLADIM BİLGİNİZ OLSUN
Kim ne kazandı ona göre tahsilat cıkam?Ben dedim Boyka saglamdir
SENİN PARAYI CİGARA ALDIK DEDİK YABenim cukkadan haber var mı günaydın
UYUMAK DA MI SUCTamam kardesim durumuna gore bilgilendirme yaparsin buraya
@mutu55 kazandı dağıtım yaptı. Ben uyudum .Kim ne kazandı ona göre tahsilat cıkam?
Sen sil genede isim gözükmesin kahpe çok burda
AYNEN ödemesi yapıldı ama onun o nasıl olacakdostum bu boyka01 vukaatlı 1 k çarptı birini, hangi akla hizmet dağıtım parası verdiniz buna
Bırak gözüksün arkamdan konusuyor herkes sanki parayı calmısızSen sil genede isim gözükmesin kahpe çok burda
Siktie et kendisi kuduruk bi yancı olduğu için kıskanıyor ama benim 50 ti at haydiAYNEN ödemesi yapıldı ama onun o nasıl olacak
Ödülü kim kazandı bana o lazım@mutu55 kazandı dağıtım yaptı. Ben uyudum .
İsteyen istediğini düşünsün sorun değil mutu kalksın yazar bana veya sana yazar halledilirSiktie et kendisi kuduruk bi yancı olduğu için kıskanıyor ama benim 50 ti at haydi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!