Yav he he hadi kolay gelsin5000 basmisim 3.5 üste yatar mı o kupon banko dedik size ??? neyse ben bı yarım saat daha çalışayım da mesai yi bitireyim ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yav he he hadi kolay gelsin5000 basmisim 3.5 üste yatar mı o kupon banko dedik size ??? neyse ben bı yarım saat daha çalışayım da mesai yi bitireyim ...
Sağol hadi Allah a emanet olunYav he he hadi kolay gelsin
Sende allaha emanet görüşürüz kardeşimSağol hadi Allah a emanet olun
Ödülüm nerde5000 basmisim 3.5 üste yatar mı o kupon banko dedik size ??? neyse ben bı yarım saat daha çalışayım da mesai yi bitireyim ...
Onda para ne gezer ??Ödülüm nerde
5000 kurus kolay gelsin5000 basmisim 3.5 üste yatar mı o kupon banko dedik size ??? neyse ben bı yarım saat daha çalışayım da mesai yi bitireyim ...
Dağıtım yaptı ss attı kardeşim fraud da takılı kalmıs sadece@mutu55 ozgur abi bana vereydin dağıtımı vukuat çıkacak gibime geliyor sabıkalı diyolar arkadaş icin
Yukarı da birine ss dekont atmış diyor öyleyse problem yok. Fraud olayı bu@mutu55 ozgur abi bana vereydin dağıtımı vukuat çıkacak gibime geliyor sabıkalı diyolar arkadaş icin
** mesajlari okudum beynim yandi bir yandan gonderdik yazmislar kimseye gelmedi demi para bende o bir kisi gozden kacmis yazmis kendimi sandim **@Boyka01 kanka fraud a takılmıs belge göndermen gerek senin bi payfix ile iletişime geçermisşn uyanınca
Haaaa özür o zaman kanka ben görmedim onu @Boyka01 sorry aziz başkanDağıtım yaptı ss attı kardeşim fraud da takılı kalmıs sadece
Doğrudur knk pardon. Ben gormedimYukarı da birine ss dekont atmış diyor öyleyse problem yok. Fraud olayı bu
Atmamis mi istedigi belgeleri payfixe sanirim oda uyuduDağıtım yaptı ss attı kardeşim fraud da takılı kalmıs sadece
Hahaha kanka fraud da takılı kaldı büyük ihmal gönderdi cünkü bize 33 tl** mesajlari okudum beynim yandi bir yandan gonderdik yazmislar kimseye gelmedi demi para bende o bir kisi gozden kacmis yazmis kendimi sandim **
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!