Malesef. Papara yı pek kullanmıyorum zaten 0
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Malesef. Papara yı pek kullanmıyorum zaten 0
@mutu55 uyanıp foruma gelinceNe zaman sonuçlanacak
uyan gayri yiğidim
Seattle için imsak vakti.
Öğlenden sonra uyanınca 2 kişiye 50'şer TL verelim.
Minimum 1000 mesaj + TC onay.
İyi sabahlar ✌
Ekli dosyayı görüntüle 7009
Yoo öyle bişey yapmıyoz sen yapıyon sanırım ?@mutu55 gel artik millet sayfa yenileye yenileye bir hal oldu?
Ben arada yapiyom bende yalan yok ama sen harbi değilsin yapan illaki varYoo öyle bişey yapmıyoz sen yapıyon sanırım ?
Senin kankan cok ayıp edio hiç yakıştıramadım burada oradaki admine küfür ediodu orada burada ki admine erkeklik bumu@mutu55 gel artik millet sayfa yenileye yenileye bir hal oldu?
Bende yapıyom lan arada hele çekiliş açıklanırken f5 e sakso çekiyomBen arada yapiyom bende yalan yok ama sen harbi değilsin yapan illaki var
Benim kankam kim laSenin kankan cok ayıp edio hiç yakıştıramadım burada oradaki admine küfür ediodu orada burada ki admine erkeklik bumu
Anlayan anladı yok curlo nun anasını Yok avradını dien adam gene orada bu ne yaman celişki erkek adam lafını yemez bitti dedimi biter tükürdüğünü yalamıcakBenim kankam kim la
Kado burda herkesle ben iyi gecinmeye çalışıyorum kankan diyon da onu once bi duzeltelim. İkincisi seninle onun arasinda su sizmiyordu benden daha cok onunla samimiydin senin kankan degilmiydi yani? .. üçüncü iki tartisan insanin arasina ben girmem yapım geregi ama yinede ben eski mevzulari karıştırma dedim ona benlik bisi yok yaniAnlayan anladı yok curlo nun anasını Yok avradını dien adam gene orada bu ne yaman celişki erkek adam lafını yemez bitti dedimi biter tükürdüğünü yalamıcak
25 benim olsun dediğin kişiBenim kankam kim la
ilyası benim kadar seven sayan yoktu ama son dönem cidden sacmaladıKado burda herkesle ben iyi gecinmeye çalışıyorum kankan diyon da onu once bi duzeltelim. İkincisi seninle onun arasinda su sizmiyordu benden daha cok onunla samimiydin senin kankan degilmiydi yani? .. üçüncü iki tartisan insanin arasina ben girmem yapım geregi ama yinede ben eski mevzulari karıştırma dedim ona benlik bisi yok yani
Onu diyom ya benden daha cok onunla samimiydin ee bana niye atar yapiyon olm kankan diyon ?2.
25 benim olsun dediğin kişi
ilyası benim kadar seven sayan yoktu ama son dönem cidden sacmaladı
Olayın maddi kısmında değilim ama cidden yanlış işler yapıo sanırım kendini kaybetti son dönemler?2.
25 benim olsun dediğin kişi
ilyası benim kadar seven sayan yoktu ama son dönem cidden sacmaladı
Atar değil len zırto yaptıklarını senin üzerinden yolluyom kızım sana diom gelinim sen anla hesabı?Onu diyom ya benden daha cok onunla samimiydin ee bana niye atar yapiyon olm kankan diyon ?
Valla ben bilmiyorum olayin detayini ne olmus ne bitmis tam bilmiyorum hatta o konularada girmek istemiyorum uzak duruyom hararetli olaylardanOlayın maddi kısmında değilim ama cidden yanlış işler yapıo sanırım kendini kaybetti son dönemler?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!