Kesin dağıttı su anBatıyoz bu sefer cıkarsam foruma dagıtacam ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesin dağıttı su anBatıyoz bu sefer cıkarsam foruma dagıtacam ?
2022 artıkTheflash 2021 model
Kesene bereket olsun
Sen de tanimadigin insanlara hakaret ediyorsun renkliler şöyle böyle diye kardeş o ne olacak ?kardeşim ben dile getirmemi diyorum sen direk tanımadıgın adama 5.vitesten muhalefet mesajı atıyorsun gül mü atalım anlamadım ki
kardeşim ben dile getirmemi diyorum sen direk tanımadıgın adama 5.vitesten muhalefet mesajı atıyorsun gül mü atalım anlamadım ki
Gel sana bol limonlu jumbo midye veren stresini alırkardeşim ben dile getirmemi diyorum sen direk tanımadıgın adama 5.vitesten muhalefet mesajı atıyorsun gül mü atalım anlamadım ki
Ya tefo ne adamsın borcum yok sana helallestık dost 50+50 alıcam kusura bakma kazanırsam ancak atarım ?@EL MATADOR kanka 5 eksiği at sana zahmet sigara alacam 5 eksik var.
Senden çok dagıtmısımdır ?Kesin dağıttı su an
o benim takımdaş gördügüm adamla aramda ki muhabbet hedef göstermemişim seni baglamz kiSen de tanimadigin insanlara hakaret ediyorsun renkliler şöyle böyle diye kardeş o ne olacak ?
Ya tefo ne adamsın borcum yok sana helallestık dost 50+50 alıcam kusura bakma kazanırsam ancak atarım ?
Yoo istediği kadar alabilir keşke bana 10 kere çıksafa hepsini alsamForumda bir kişi günde tek ödül alabilir diye kural mı var arkadaşlar? Dm atanlar var, aynı kişiye çıktı diye. Valla bilmediğimden soruyorum.
Dembele şafak kac su askerlik bitince roll acarsin artıkKesene bereket olsun
Var ben koydum kuralı suanForumda bir kişi günde tek ödül alabilir diye kural mı var arkadaşlar? Dm atanlar var, aynı kişiye çıktı diye. Valla bilmediğimden soruyorum.
Tamam kankaTamam zaten şimdi alamam kazan da yarına atarsın.
Uzatma başkan boşverYazdığın mantıklı mı alla için? Ben, her gün bir ton yazıyoruz demene ve 75 mesajına takıldım dediğinle mesaj sayın çok tutarsız.
GüldürdünSenden çok dagıtmısımdır ?
ben sana neler veririm bir bilsen kardeşimGel sana bol limonlu jumbo midye veren stresini alır
Açacağım dönünce zatenDembele şafak kac su askerlik bitince roll acarsin artık
ben sana neler veririm bir bilsen kardeşim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!