1 ayda ödül cıkmadıgı gunlerde oldu 1 günde 5 kere ödül aldıgımda oldu şans işi bu işler beylerForumda bir kişi günde tek ödül alabilir diye kural mı var arkadaşlar? Dm atanlar var, aynı kişiye çıktı diye. Valla bilmediğimden soruyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1 ayda ödül cıkmadıgı gunlerde oldu 1 günde 5 kere ödül aldıgımda oldu şans işi bu işler beylerForumda bir kişi günde tek ödül alabilir diye kural mı var arkadaşlar? Dm atanlar var, aynı kişiye çıktı diye. Valla bilmediğimden soruyorum.
Terbiyesizzzzz hadsizzzzzben sana neler veririm bir bilsen kardeşim
Hani karakterden bahsediyorsun ya o bakimdan dedim. Besiktasli olmayanlar karaktersiz yani neyse hocam bak keyfine iyi aksamlaro benim takımdaş gördügüm adamla aramda ki muhabbet hedef göstermemişim seni baglamz ki
Uğurlu gelir umarim bro1 ayda ödül cıkmadıgı gunlerde oldu 1 günde 5 kere ödül aldıgımda oldu şans işi bu işler beyler
Eyvallah dost kazanırsak hepımız nasıplenrz ınsUğurlu gelir umarim bro
Yok kural keşke bende katilsaydim aynı anda banada çıkardı belki ?Forumda bir kişi günde tek ödül alabilir diye kural mı var arkadaşlar? Dm atanlar var, aynı kişiye çıktı diye. Valla bilmediğimden soruyorum.
neyin kafasındasın birader çok mu içerledin sen kıyamam... dedigim gibi kendi renktaşımla aramda ki muhabbet isim yok hedef gösterme yok sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadımHani karakterden bahsediyorsun ya o bakimdan dedim. Besiktasli olmayanlar karaktersiz yani neyse hocam bak keyfine iyi aksamlar
Yok öyle birşey dostumForumda bir kişi günde tek ödül alabilir diye kural mı var arkadaşlar? Dm atanlar var, aynı kişiye çıktı diye. Valla bilmediğimden soruyorum.
Bak sende vites arttırdın şuan ?neyin kafasındasın birader çok mu içerledin sen kıyamam... dedigim gibi kendi renktaşımla aramda ki muhabbet isim yok hedef gösterme yok sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım
onu kim yazmıs hele ***Yok öyle birşey dostum
O zaman bi 50 daha atsana kardoYok öyle birşey dostum
Eski köye yeni adet geriyolar murom acıklamayı sana bırakıyorum ??Yok öyle birşey dostum
Tamam devam et renksiz kardesim benim bisey demiyoruzneyin kafasındasın birader çok mu içerledin sen kıyamam... dedigim gibi kendi renktaşımla aramda ki muhabbet isim yok hedef gösterme yok sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım
Uzatma başkan boşver
insanız kardeşim tane tane anlatıyorum sakin sakin adam nuh diyor peygamber demiyor bizde anladıgı dilden anlatıyoruz mecburBak sende vites arttırdın şuan ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!