Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
abav oda pis yakar bogazi yag gibi amma akinca yirtar girtlagi mkeiçiyorum para yok ama boğma rakı
yakıyor valla 3. bardağı doldurdum ve o da bittiabav oda pis yakar bogazi yag gibi amma akinca yirtar girtlagi mke
içiyorum para yok ama boğma rakı
Fazla kaçırma kral adami mikiyor boğma incir bogması içtik geçen arkadaşlar kendini cumhuriyet savcısı sanıyordun dediiçiyorum para yok ama boğma rakı
kanka sen bilirsin ama onu fazla icme cigerlere de cok zararli 2 kadeh yeter ondanyakıyor valla 3. bardağı doldurdum ve o da bitti
Valla ben 1 kere ictim öğrenci evindeyken ondan sonra boğma rakiya tövbe ettim. Herkesin icebilecegi gibi değilRakıyı nasıl boğuyorlar yıllardır öğrenemedim.
adam ölüsü degil ya kanka napican durumu izah edip yok dicen napalimMoraller bozuk bro beş parasiz kaldik valla kara kara düşünüyorum. Bi arkadasa 200 tl borcum var ne dicem bilemiyorum ya
Su şişesinde 15 liraya alıyorduk biz valla gayette iciliyordu ama mide yok bizde tabiValla ben 1 kere ictim öğrenci evindeyken ondan sonra boğma rakiya tövbe ettim. Herkesin icebilecegi gibi değil
Öyle..adam ölüsü degil ya kanka napican durumu izah edip yok dicen napalim
bende master chef e bakiyom canim et cekti kalkip yapsam mi diye dusunuyom da raki yukNaparık bişey yaptığımız yuk
Ben normal raki gibi ictim sabaha kadar ama farkli kanka kafasi da farkliSu şişesinde 15 liraya alıyorduk biz valla gayette iciliyordu ama mide yok bizde tabi
allah can sagligi versin her ziki kafaya taka taka kafamiz hasta oluyo nasipte ne varsa o diyip gecmek lazımÖyle..
Ulan benim de canim cekti simdi rakı ya ne yapcaz?bende master chef e bakiyom canim et cekti kalkip yapsam mi diye dusunuyom da raki yuk
Aynen öyle Kaptanallah can sagligi versin her ziki kafaya taka taka kafamiz hasta oluyo nasipte ne varsa o diyip gecmek lazım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!