Vallaha mi atiyorum bro deneyek ya belki gelir falan şans buPapara at atim pumabete atarsın hahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vallaha mi atiyorum bro deneyek ya belki gelir falan şans buPapara at atim pumabete atarsın hahaha
Tamam 1 ay sonra gelirim almayaNe acelen var bekle
dayiiii keyfo hoşeBugun herkes zugurt
Neoldu randevu olayıTamam 1 ay sonra gelirim almaya
Vallaha mi atiyorum bro deneyek ya belki gelir falan şans bu
Ay sonu ya da başı gibi kısmetse kılıcın keskin miNeoldu randevu olayı
Kılıc körlendi masat lazım MKEAy sonu ya da başı gibi kısmetse kılıcın keskin mi
Yok bro bi papara bi de payfix kullaniyorumEnpara var mı?
Finansbank kullaniyorum ama onla ilgili bisey mi bu?Enpara var mı?
Yok bro bi papara bi de payfix kullaniyorum
Finansbank kullaniyorum ama onla ilgili bisey mi bu?
Bi ara bakarim başkan zaten simdi param yokEnparaya başvur işlem ücretleri falan yok 10 numara.
Burda ortam ii takıl aradaAy sonu ya da başı gibi kısmetse kılıcın keskin mi
Ara da sizle muhabbet gelirim zaten diğer türlüsü tüm forumları bıraktım bonusları iş gören 1 2 foruma ara da bakıyorum aktif kalmıyorum kalsam admin olarak devam ederimBurda ortam ii takıl arada
Sayın AdminimAra da sizle muhabbet gelirim zaten diğer türlüsü tüm forumları bıraktım bonusları iş gören 1 2 foruma ara da bakıyorum aktif kalmıyorum kalsam admin olarak devam ederim
Asosyal etmiş forumlar resmen 2 sahile inince fark ettim dışarısı alev alevken ne işimiz var buralar daSayın Adminim
Gez toz ız keyfini çıkarAsosyal etmiş forumlar resmen 2 sahile inince fark ettim dışarısı alev alevken ne işimiz var buralar da
Baksana zaten favori takım biz oynadık diye atamıyor dönsek ne senaryo hep aynı loseGez toz ız keyfini çıkar
Gene sende et var bende o da yok ???bende master chef e bakiyom canim et cekti kalkip yapsam mi diye dusunuyom da raki yuk
Genk ağır favori çevirmesi lazımBaksana zaten favori takım biz oynadık diye atamıyor dönsek ne senaryo hep aynı lose
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!