Sana attım da 90 dı 1 0 dı 1 1 oldu şimdi 50 ayarlıyıp banka şartı yoksa çekem 100Genk ağır favori çevirmesi lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana attım da 90 dı 1 0 dı 1 1 oldu şimdi 50 ayarlıyıp banka şartı yoksa çekem 100Genk ağır favori çevirmesi lazım
Çek babo çekSana attım da 90 dı 1 0 dı 1 1 oldu şimdi 50 ayarlıyıp banka şartı yoksa çekem 100
Para kokusu aldimSana attım da 90 dı 1 0 dı 1 1 oldu şimdi 50 ayarlıyıp banka şartı yoksa çekem 100
Biri pırtlamışdırPara kokusu aldim
Yatırım istermi buraSana attım da 90 dı 1 0 dı 1 1 oldu şimdi 50 ayarlıyıp banka şartı yoksa çekem 100
Canimmm gulummmSana attım da 90 dı 1 0 dı 1 1 oldu şimdi 50 ayarlıyıp banka şartı yoksa çekem 100
Ne acelen var bekle dayıPara kokusu aldim
AskimmmmmNe acelen var bekle dayı
50 yatırım şartlı bu ay için de saçma sapan kurallar koyuyolarYatırım istermi bura
Sendemi budayı varya haraca bağlamışmilletiNe acelen var bekle dayı
Bekluommmm canimmmmmm50 yatırım şartlı bu ay için de saçma sapan kurallar koyuyolar
La kimse siklemio **Sendemi budayı varya haraca bağlamışmilleti
Kimse inanmio param olmadiginaSendemi budayı varya haraca bağlamışmilleti
Nediyem bilmemkine Ajlık çok koti çokkkkLa kimse siklemio **
Bulam şu 50 eğer 50 kupon tutarsa gelirim dm ne sana özel 50 yatarsa ikimize de başSendemi budayı varya haraca bağlamışmilleti
La sana anlattim durumu fena sictim elime sicam **Nediyem bilmemkine Ajlık çok koti çokkkk
Bayram harçlığı mı istiyon sen dayıKimse inanmio param olmadigina
Bak bu bile siklemioBulam şu 50 eğer 50 kupon tutarsa gelirim dm ne sana özel 50 yatarsa ikimize de baş
Yolla dayının komisyonuBulam şu 50 eğer 50 kupon tutarsa gelirim dm ne sana özel 50 yatarsa ikimize de baş
La sormaBayram harçlığı mı istiyon sen dayı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!