Girilmiyor dost domain patlamışdembele kulisbete girebiliyormusun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Girilmiyor dost domain patlamışdembele kulisbete girebiliyormusun
Bu saatte domain mi patlar mkGirilmiyor dost domain patlamış
betcolara girmiyor bilgisayar telefon giriyorGirilmiyor dost domain patlamış
Alla alla kulisbete bende telefondan giremiyorum şimdibetcolara girmiyor bilgisayar telefon giriyor
227 dimiAlla alla kulisbete bende telefondan giremiyorum şimdi
agız tadıyla 6 tl kayıp bonus ile takılayım dedim sitenin gidecegi tuttuAlla alla kulisbete bende telefondan giremiyorum şimdi
bilgisayar ayarlarındamı sorun oldu acaba
??? Biraz uzun sürsün zevkin diye site sana kıyak geçiyoragız tadıyla 6 tl kayıp bonus ile takılayım dedim sitenin gidecegi tuttu
Dost NBA konusunda bayağı bilgilisin helal olsun valla bizde bala.gote kazanmaya çalışıyoruzTyler Herro yanıyor dostlar bizi mahçup etmedim miaminin bir sonraki maçındada eger ki okc-houstun gibi kısır takımlarla oynamıyorsa 215 bandına kadar üst alınır dipnot olarakda düşelim
estagfurllah hocam rolleri açmaya başladıgımda umarım beraber ögrenir beraber kazanırız herkes kazanırDost NBA konusunda bayağı bilgilisin helal olsun valla bizde bala.gote kazanmaya çalışıyoruz
İnşallah dostum tekrardan emeğine sağlık hayırlı gecelerin olsunestagfurllah hocam rolleri açmaya başladıgımda umarım beraber ögrenir beraber kazanırız herkes kazanır
5 inde ne var acaba maaş mi yatıyor ne isisestagfurllah hocam rolleri açmaya başladıgımda umarım beraber ögrenir beraber kazanırız herkes kazanır
Gcen Türkiye Ligi'nde bir per 8-8 bitti mk ?????Verdigimiz maçta aynı zamanda rekor kırıldı dostlar nba tarihinin son 10 yılında dedi galiba spiker tam çeviremedim 1 çeyrekde çıkan en fazla sayı toplam 78 sayı inanılmaz gerçekten tekrardan degerlendirenlere tebrikler
atsana hocam hangi maç çğnkğ psiker rekorlardan bahsetti periyottan konuşurken amerkan ingilizcesi tecavüz oldugu için tam çeviremedimYanlış yakın tarihte 80 gördüm
Şimdi üşenmeyip senin için onu mu arayacağımatsana hocam hangi maç çğnkğ psiker rekorlardan bahsetti periyottan konuşurken amerkan ingilizcesi tecavüz oldugu için tam çeviremedim
NBA'de Batı Konferansı'nda zirveyi ilgilendiren maçta Golden State Warriors deplasmanda lider Denver Nuggets ile karşılaştı. 142-111'lik skorla galip gelen Warriors rakibini adeta bozguna uğrattı.atsana hocam hangi maç çğnkğ psiker rekorlardan bahsetti periyottan konuşurken amerkan ingilizcesi tecavüz oldugu için tam çeviremedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!