Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2019 haberiNBA'de Batı Konferansı'nda zirveyi ilgilendiren maçta Golden State Warriors deplasmanda lider Denver Nuggets ile karşılaştı. 142-111'lik skorla galip gelen Warriors rakibini adeta bozguna uğrattı.
Gecede ilk çeyreği Golden State Warriors 51-38 öne bitirirken iki takım toplam 79 sayı kaydetti. Unutulmaz bir maç başlangıcına imza atan Warriors 14'te 10 üçlük isabeti buldu.
demek ki rekorlar dedi bi S takısı olabilir yedigi kelimeler arasında ki 80 sayı oluyordu kaçırdılar atışıNBA'de Batı Konferansı'nda zirveyi ilgilendiren maçta Golden State Warriors deplasmanda lider Denver Nuggets ile karşılaştı. 142-111'lik skorla galip gelen Warriors rakibini adeta bozguna uğrattı.
Gecede ilk çeyreği Golden State Warriors 51-38 öne bitirirken iki takım toplam 79 sayı kaydetti. Unutulmaz bir maç başlangıcına imza atan Warriors 14'te 10 üçlük isabeti buldu.
Aynen öyle olabilirdemek ki rekorlar dedi bi S takısı olabilir yedigi kelimeler arasında ki 80 sayı oluyordu kaçırdılar atışı
Yanlışın var 85 görmüştüm geçen seneVerdigimiz maçta aynı zamanda rekor kırıldı dostlar nba tarihinin son 10 yılında dedi galiba spiker tam çeviremedim 1 çeyrekde çıkan en fazla sayı toplam 78 sayı inanılmaz gerçekten tekrardan degerlendirenlere tebrikler
Konuşuyor tipsterYanlışın var 85 görmüştüm geçen sene
vallahi hocam dogrudur ben yayını ingilizce izliyorum rekorlardan bahsediyor demek ki ilk 5e felan girdi heralde onu söylediYanlışın var 85 görmüştüm geçen sene
Doğrudur knkvallahi hocam dogrudur ben yayını ingilizce izliyorum rekorlardan bahsediyor demek ki ilk 5e felan girdi heralde onu söyledi
muhsin bilgisayar kulisbete falan neden girmezYanlışın var 85 görmüştüm geçen sene
ben sıfırım valla sıfırladık sonunda tertemizim
Çare drogba o zamanben sıfırım valla sıfırladık sonunda tertemizim
Çare aimarin kankisi @TÖMBELEKÇİ aşağıdaben sıfırım valla sıfırladık sonunda tertemizim
Dostlar bahsimiz %90 olasılıkla geldi sayılır ortalama 2.00 orana yakın tek maç analizimiz ile birilerine kazandırabilmişsek ne mutlu iyi geceler diliyorum
Çare aimarin kankisi @TÖMBELEKÇİ aşağıda
6610 lami cekildi foto
0Sen kac attin usta
Sen ekran görüntüsü almayı bilmiyor musun metincikÇare aimarin kankisi @TÖMBELEKÇİ aşağıda
ortancı tuş bozukSen ekran görüntüsü almayı bilmiyor musun metincik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!