PARAMI VAR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne oldu uyku tutmuyldu para varkenPARAMI VAR
Ödül bana çıkarsa kadirdayiya diyecem de süre bitmiş ben öbür taraftan 25 ödül aldımLa yok bise
Hemen yollaÖdül bana çıkarsa kadirdayiya diyecem de süre bitmiş ben öbür taraftan 25 ödül aldım
yokkende uyku tutmuyor fakir uyumak istemiyorum dayı 50 at 500 al güven %15Ne oldu uyku tutmuyldu para varken
BEYLER DEVAM EDECEZ ÇEKİLİŞE YA KALP KIRMAYIN 12DE BURDA OLUN YETER
Alan bugün 10k falan kazandı hala bana önce sen cukka at sonra ben demesin mi @kadircan4747 dayı ölü den *** istiyor alanALAN A OYLE BIR LAF KOYMUSUM Kİ DAHA GOTU USTUNE OTURAMAZ
ordan ödül almak yasaktı karşim ödülünü hemen bize atıosun yoksa banÖdül bana çıkarsa kadirdayiya diyecem de süre bitmiş ben öbür taraftan 25 ödül aldım
23 kişi 25 rekor bende10 kişi 20 gelir mi?
Suan burda küfür edemiyorum RTÜK engelliyor dm gelAlan bugün 10k falan kazandı hala bana önce sen cukka at sonra ben demesin mi @kadircan4747 dayı ölü den *** istiyor alan
Telefon Papara ya girmiyor valla yarın siteye atar oynarım kazanç olursa dagitimHemen yolla
Suan burda küfür edemiyorum RTÜK engelliyor dm gel
Hahahhaha deli olduk **
Gec geccc23 kişi 25 rekor bende
Bir saatte 700 verdim23 kişi 25 rekor bende
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!