Ben nerdeydim o araBir saatte 700 verdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben nerdeydim o araBir saatte 700 verdim
Dayı seni burda 2ye katladım hiç tartışmaya girme benleBir saatte 700 verdim
Hatırlamıyorum ki.Bir saatte 700 verdim
Ordan aliyoruz.Kazanirsak burda dağıtım olur ban iptalordan ödül almak yasaktı karşim ödülünü hemen bize atıosun yoksa ban
Sen buraya daha damlamamistin sanırımLan herkes ben daha çok dagittim kavgasına giriyorda biz nerdeydik ozamanlar
Arefe gunuHatırlamıyorum ki.
10 dklıgına 50 salsana
ilk günlerLan herkes ben daha çok dagittim kavgasına giriyorda biz nerdeydik ozamanlar
bu kadar tepkime nasıl olcak yoksaLan herkes ben daha çok dagittim kavgasına giriyorda biz nerdeydik ozamanlar
Tamam burdaydimArefe gunu
Kalmadiki kanka 100 cektiydim bir siteden onun da hepsi gitti **10 dklıgına 50 salsana
Kardeş benim üyelik tarihim sizden önce nasıl ben yoktumilk günler
Bi fark var benim dagittigim kadar elden verdigim varDayı seni burda 2ye katladım hiç tartışmaya girme benle
nie bitiriyon la hemenKalmadiki kanka 100 cektiydim bir siteden onun da hepsi gitti **
Sana eft yapmustimKardeş benim üyelik tarihim sizden önce nasıl ben yoktum
Dayı benim özelde dolu merak etmeBi fark var benim dagittigim kadar elden verdigim var
Alan 7 k cekmis cekim yapacaksan iste belki verir bronie bitiriyon la hemen
cok kaypak lan o 1 kuruş vermez kimseyeAlan 7 k cekmis cekim yapacaksan iste belki verir bro
Eskiden gizli yapiodum yan forumda bi ibineye inat elini yapiom artikDayı benim özelde dolu merak etme
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!