Beyler banka hesabında 1 tl olan varmı 1 tl lazım ??????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Noldu la hesap onayı yapamadinmiBeyler banka hesabında 1 tl olan varmı 1 tl lazım ??????
Yapamadım kanka la 1 lira ıstıyomus amke bılmıyodum 1 tl yok mu kımsede ?Noldu la hesap onayı yapamadinmi
Yok bendeYapamadım kanka la 1 lira ıstıyomus amke bılmıyodum 1 tl yok mu kımsede ?
Eyv kanka banka hesabında 1 tl olan varmı beyler acil lazım ?Yok bende
Var garantide bendeEyv kanka banka hesabında 1 tl olan varmı beyler acil lazım ?
Atabılır mısın kanka toslayı onaylatıcam kazanc saglarsam 25 sıkarım payfıx ??Var garantide bende
Para Yük huzur yukPara yok diyoz habire yatırım bonusu reklamı giriyorlar ***??
Muhsin özledim seniPara yok diyoz habire yatırım bonusu reklamı giriyorlar ***??
ELİN HAMBALLIGINI AMELELIGINI *** YEMIYOR YAPMIYOK KENDI ISIMIZI YAPACAK BI PARADA YOK KARNIMIZ ZOR DOYUYOR BABASINDA ANASINDAN PARA KALAN İŞ KALAN DERE DENİZ OLUYOR EVLENIYOR BIZDE 23 YAŞINA GEŞMİŞİK BALDIRI CIPLAK GEZIYOK VAY AMKE YA ??Para Yük huzur yuk
Sen kimsinizMuhsin özledim seni
Senin askerlik bitmez MKEELİN HAMBALLIGINI AMELELIGINI *** YEMIYOR YAPMIYOK KENDI ISIMIZI YAPACAK BI PARADA YOK KARNIMIZ ZOR DOYUYOR BABASINDA ANASINDAN PARA KALAN İŞ KALAN DERE DENİZ OLUYOR EVLENIYOR BIZDE 23 YAŞINA GEŞMİŞİK BALDIRI CIPLAK GEZIYOK VAY AMKE YA ??
Ne askerlıgı la delı askerlık bıtelı 8 ay oldu amke ??Senin askerlik bitmez MKE
Yaaaa ???Muhsin özledim seni
Yaşlılar hep böyle oluyuNe askerlıgı la delı askerlık bıtelı 8 ay oldu amke ??
Hangi maçlarıMillet maçları nerden izleyebiliriz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!