As zenginSa FAKİRLER
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
As zenginSa FAKİRLER
HikkkkkkkSa FAKİRLER
Gecende gece vardiyasina giderken 1 domates 1 salatalik aldim 5 tl verdim mk boyle yasamanin bengariban adam napsın domates alamıyoz kılosu olmus 10 lira ???
Biber Soğan Yumurta karışımıyla Ne yapmayı düşünüyon
Ya Amck Acıkmıyım Diye tuvalete Çıkmıyorum ettiğin lafa bakBeyler @Berlin geldi birazdan 5 kisi 37 dagitip gitcekmiz ?
Menemen desen ortada domates yok yeni bisey yaraticak durun
Fakir olan bizdik ama ?Ya Amck Acıkmıyım Diye tuvalete Çıkmıyorum ettiğin lafa bak
Ben fasfakirFakir olan bizdik ama ?
He valla ya bende oyleym sabahtan beri tutuyrm sirf oglende yemiyim diye aksam gitcem artk mecburen tuvalete aksami salliyabilcek gucum kalmadiYa Amck Acıkmıyım Diye tuvalete Çıkmıyorum ettiğin lafa bak
HahahahaHe valla ya bende oyleym sabahtan beri tutuyrm sirf oglende yemiyim diye aksam gitcem artk mecburen tuvalete aksami salliyabilcek gucum kalmadi
Ha boyle hayain icine..Culsuzlarin. İçine düştük MKE
He vallaHa boyle hayain icine..
Mk 1 aydir sabah 8 aksam 8 calisym aksam 8 sabah 8 calisiyrm yani 12 saat yarin maas yatcak kopek gibi calis 4000 tl alcam cidden kölelik bu baska hic bisey dgl sonra bi markete giderim 2 poset dolarsa dolar 400.500 gomup ac karnimizi doyurmaya calisirzHa boyle hayain icine..
Bu isler boyle bende suan calisamiyorum el bilegimde kirik var dondurdular sistemi gidip gorustum yoksa calisirdim ?Mk 1 aydir sabah 8 aksam 8 calisym aksam 8 sabah 8 calisiyrm yani 12 saat yarin maas yatcak kopek gibi calis 4000 tl alcam cidden kölelik bu baska hic bisey dgl sonra bi markete giderim 2 poset dolarsa dolar 400.500 gomup ac karnimizi doyurmaya calisirz
Üstüne yumurta baharat çay ekmek lokmaya devam ?Biber Soğan Yumurta karışımıyla Ne yapmayı düşünüyon
Afiyet olsun canım fena cektiÜstüne yumurta baharat çay ekmek lokmaya devam ?
Üstüne yumurta baharat çay ekmek lokmaya devam ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!