Oyyy oyyy?O zaman dengelenelim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oyyy oyyy?O zaman dengelenelim
Bence eklerler sen bı yetkilrrini kullan?Zor gibi
Sakin ha evde yiyecek ekmeginde olmasa sakin ha paparani verme .alacagin uc kurusu eninde sonunda bitirirsin ama hep diken ustunde oturursun papara satanlarin hepsi patlar ilerdeMoraller bozuk işten çıktık boş boş duruyorum bro şu papara satma muhabbetine aklim takıldı. Guvenemiyorum mk yoksa kullanmiyorum zaten fazla. 400 tl veriyorlar 100k hesaba
Nerde bonus la dur saram admineBence eklerler sen bı yetkilrrini kullan?
Aynen öyle.Sakin ha evde yiyecek ekmeginde olmasa sakin ha paparani verme .alacagin uc kurusu eninde sonunda bitirirsin ama hep diken ustunde oturursun papara satanlarin hepsi patlar ilerde
Mod sun yapsana bisey su sponsorlara yaz sen yetkini kullan ?Nerde bonus la dur saram admine
*** yetkim olsa fena mikecem ama yok işte??Mod sun yapsana bisey su sponsorlara yaz sen yetkini kullan ?
Cok zor durumdaysan sat paparanı sonra paparayı ara hesabını kapattır direk kalıcı olarak kapatırlar sanada yar olmaz onlaradaMoraller bozuk işten çıktık boş boş duruyorum bro şu papara satma muhabbetine aklim takıldı. Guvenemiyorum mk yoksa kullanmiyorum zaten fazla. 400 tl veriyorlar 100k hesaba
Ne olduğunun farkında degıl kı dayı napsın garıp koylu ????Mod sun yapsana bisey su sponsorlara yaz sen yetkini kullan ?
Sözde afminim???*** yetkim olsa fena mikecem ama yok işte??
Ah ah suan ben mod olcam butun sitelerde kendime 25 frebet ekletmistim ?Ne olduğunun farkında degıl kı dayı napsın garıp koylu ????
Adminim bile diyemiyor ?Sözde afminim???
Kazandım ama eklenmedi belki de hak etmedim ?Nerde bonus la dur saram admine
15i bana verirsen çözerim işini?Kazandım ama eklenmedi belki de hak etmedim ?
Bana komisyon verene 25 frebet ekleyecek artık???Kazandım ama eklenmedi belki de hak etmedim ?
Benmi ???İnstagramda bi video ızledım dayının bırı avradaızlıktan kafayı yedık hahahahha diye bağırıyordu sen mısın o yoksa la dayı ???
Bazı şeyler anlatılmaz yeğen sırdır?İnstagramda bi video ızledım dayının bırı avradaızlıktan kafayı yedık hahahahha diye bağırıyordu sen mısın o yoksa la dayı ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!