Dostum ben senden borç mu aldım çekim gelince Atacam dedim atamadık burdan birinden borç aldık onuda zamanında tık diye ödeyim Serkan gibi 1 ay sonra ödemedimSerkan 1 sen 2 ????????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum ben senden borç mu aldım çekim gelince Atacam dedim atamadık burdan birinden borç aldık onuda zamanında tık diye ödeyim Serkan gibi 1 ay sonra ödemedimSerkan 1 sen 2 ????????
Sonun hayır değil?@palantis38 kaptin 75euro yu kafa rahat tabi ?
Sakin şampiyonDostum ben senden borç mu aldım çekim gelince Atacam dedim atamadık burdan birinden borç aldık onuda zamanında tık diye ödeyim Serkan gibi 1 ay sonra ödemedim
TamamSakin şampiyon
Gönderecem deyip göndermemen mevzu ? gönder paramı ????Dostum ben senden borç mu aldım çekim gelince Atacam dedim atamadık burdan birinden borç aldık onuda zamanında tık diye ödeyim Serkan gibi 1 ay sonra ödemedim
Yaw olum bi git bak ben nerdeyim?Gönderecem deyip göndermemen mevzu ? gönder paramı ????
Yav makarasina yaziyom zaten gelecek diye beklentim yok gelirse de tesekkur ederizYaw olum bi git bak ben nerdeyim?
Atacağım kralGönderecem deyip göndermemen mevzu ? gönder paramı ????
Pala parayı buldu 2gün gelmez???Nuri abiii 75te mi kaldın 50ye düştün mü yoksa
Yalnız islem yapmadan ödeme yapmaz ki çakallarCok zor durumdaysan sat paparanı sonra paparayı ara hesabını kapattır direk kalıcı olarak kapatırlar sanada yar olmaz onlarada
Atma lan dümbele ibnelik değilmi?Atacağım kral
Atacağım kral
Yok muhsinim bisey yapamadik ki mesaj attilar hafta ici kontrol.edeceklermis cekim filan veremedik .bir turnuva daha var 666 kisi arasina girersen 10 euro onuda alsaydik .insallah gonderirler muhsinim@palantis38 kaptin 75euro yu kafa rahat tabi ?
100 tl isterim pala?Yok muhsinim bisey yapamadik ki mesaj attilar hafta ici kontrol.edeceklermis cekim filan veremedik .bir turnuva daha var 666 kisi arasina girersen 10 euro onuda alsaydik .insallah gonderirler muhsinim
Yok muhsinim bisey yapamadik ki mesaj attilar hafta ici kontrol.edeceklermis cekim filan veremedik .bir turnuva daha var 666 kisi arasina girersen 10 euro onuda alsaydik .insallah gonderirler muhsinim
Odulu bekliyoruz nuri bir ay sonraYok muhsinim bisey yapamadik ki mesaj attilar hafta ici kontrol.edeceklermis cekim filan veremedik .bir turnuva daha var 666 kisi arasina girersen 10 euro onuda alsaydik .insallah gonderirler muhsinim
Sıranı bekle?75 yüro mu vay en sevdiğim kankam.
Başını alırsın???Odulu bekliyoruz nuri bir ay sonra
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!