Abi ben konteynerde yaşıyom ne villası bi çeyreği 3 kişi yiyozAdminin villasi varmış seninde varmı Acun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi ben konteynerde yaşıyom ne villası bi çeyreği 3 kişi yiyozAdminin villasi varmış seninde varmı Acun
Sende bizi yeme ve Acun konteynermis Ufak atta Dominik te yesinAbi ben konteynerde yaşıyom ne villası bi çeyreği 3 kişi yiyoz
Aynı mesajı 2 keremi yazdın yahu 2 mesaja tıklıyorum aynı şey yazıyorAbi ben konteynerde yaşıyom ne villası bi çeyreği 3 kişi yiyoz
Öyle olmuş abi nedenini anlamadım 2 kere yazmışAynı mesajı 2 keremi yazdın yahu 2 mesaja tıklıyorum aynı şey yazıyor
@kadircan4747 da çeyrek öküz ü tek başına götürüyor allahtan revami bu şimdiAbi ben konteynerde yaşıyom ne villası bi çeyreği 3 kişi yiyoz
Para yoksa uyku var. Belki rüyamda para görürüm uyudum benPara yok ?
Ya oççç thun maçına ne dersin üst dedik iy 2.0 ms 2.0Eh ahly tek golden mis gibi kuponu mu mikti
Vissel kobenin mke 31 de 0-2 yaptı öyle bitirdi kahpeler. İkinci yarı şut çekmedi íbnelerrrrYa oççç thun maçına ne dersin üst dedik iy 2.0 ms 2.0
Tavsiyem sakın haa sakın japonyaya bulaşma alt ligi yine iyiVissel kobenin mke 31 de 0-2 yaptı öyle bitirdi kahpeler. İkinci yarı şut çekmedi íbnelerrrr
Alt ligden 2 maç yazdım onlar ilk yarıdan geldi. Bu kobe 9 maçıydı 0-2 oldu diye bakmadım bi baktım öyle bitmiş mke. Kawasaki ya da nagoya maçını yazacaktim vissel kobeyi gordum onu yazdim diger ikisi 3.5 oldu mke bundan yattık tek golden.Tavsiyem sakın haa sakın japonyaya bulaşma alt ligi yine iyi
Gördüm o maçı hatta 81 de uzun süre askıda kaldı dep attı atacak dedim ama öyle bittiAlt ligden 2 maç yazdım onlar ilk yarıdan geldi. Bu kobe 9 maçıydı 0-2 oldu diye bakmadım bi baktım öyle bitmiş mke. Kawasaki ya da nagoya maçını yazacaktim vissel kobeyi gordum onu yazdim diger ikisi 3.5 oldu mke bundan yattık tek golden.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!