Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
boş yapmaYabancılara trilyonlar yediricegine GFB yesin şampiyon hocayı kovan ezik azize son saniyede şampiyonluk veren azize Rusya'da bayan kupasını gsye kaptırıp bayanlar a saldıran karaktersiz azize
Bilet geliyor herkes memnun dur GFB de
GENEL KONUSTUM BEN SU AN GFB BİLETLERİNİN COGU BEDAVA GİRİŞ2008 senesinde Manisa deplasmanı hariç, bir kez bedava bilet aldıysam Allah belamı versin. Onda da bilet şeklim olmadığı için alamamıştım bileti. 15 sene tribün kovaladım, sadece bir kez. Başka yoktur.
Ben FENERBAHÇE miz için BİLET ALAMADIĞI İÇİN ŞİKE ŞİKE BAĞIRAN TARAFTAR İSTEMİYORUM ( GFB ) BU mudur FENERBAHÇE SEVGİSİ @mutu55 şike şike diye bağırmak mı ?
Ali koç mu daha adamdır aziz yıldırım mı
Adamsın gsli olarak saygı duyduğum objektifliginiz adam kulübü mahvetti gider Ken yeni başarısız başkanla değeri artıyor saçmalıkAli Koç'a paramı emanet ederim, aynı şekilde geri alırım. Güven verir.
Aziz Yıldırım'la mevzuya giderim. Kimseyi sağ bırakmaz. Cesurdur. Maddiyat anlamında güven vermez. Fark bu.
GFB İÇİN KONUSUYORUM KARDEŞ FENERBAHÇE SEVGİSİ FARKLI ŞEY AZİZ YILDIRIM DÜŞMANLIĞI AYRI ŞEY FENERBAHÇE Yİ ...... DEMEK LE AYNI ŞEY BU ADAM BEDEL ÖDEMİŞ HAPİS YATMIŞ BU UĞURDA BAK ALİ KOÇ GELDİGİNDE DE SEVMEZDİM GENE SEVMİYORUM AMA FENERBAHÇE YE DESTEK VERİYORUM BENBu dediğin olaydan sonra da 2.5 sene Okul Açık'a girmedim. Maraton'dan kombine aldım hep. Hatrı sayılır abimizi kıramadığım için 2.5 sene sonra Açık'a döndüm.
GFB İÇİN KONUSUYORUM KARDEŞ FENERBAHÇE SEVGİSİ FARKLI ŞEY AZİZ YILDIRIM DÜŞMANLIĞI AYRI ŞEY FENERBAHÇE Yİ ...... DEMEK LE AYNI ŞEY BU ADAM BEDEL ÖDEMİŞ HAPİS YATMIŞ BU UĞURDA BAK ALİ KOÇ GELDİGİNDE DE SEVMEZDİM GENE SEVMİYORUM AMA FENERBAHÇE YE DESTEK VERİYORUM BEN
SİZ TARAFTAR DEĞİLSİNİZ CIKAR UGRUNA COK GFB Lİ VAR SADECE ÇIKAR YAZIK.
BU KONUDA BİR DAHA YORUM YAPMA KALBİNİ KIRARIMŞike yap yap sonra fetoye suçu at bedel odediyse adını kirlettigi Fenerbahçe için ödedi az bile yatti sikeci nas GS çok şike yaptıysa bjk İbrahim Akın at aldysa o sene Korcan in yediği gol ortada şike herşey ortada sikeci azize
Sikeci azize sana para veriyor Galiba sen mutuya para alıyor dedinya asıl sen aliyo olmayasinBU KONUDA BİR DAHA YORUM YAPMA KALBİNİ KIRARIM
Merak etme destekcisi hala cok fazla GFB gibi örgütler Twitter itleri taraftarı böldü düşman etti ne oldu 3 yılda herkes Başkanı arıyor.Oğlum başkan Silivri'deyken, Silivri'ye 97 tane otobüsle çıkarma yapan da bizdik. Çağlayan'da sabahlayan da.. Senin bilmediğin şeyler çok Boyka. Bak ben 2005'ten beri o çatışmanın içindeyim. Herkesin hatası var. Bizim de, yönetimin de.. Başkanın en büyük hatası; 77 ilde oluşumu olan grubu karşısına almak oldu. Hani nerde Azizci ufak gruplar? Biz yeri geldi sahip çıktık, yeri geldi anasına sövdük. Neyi hakediyorsa onu yaptık.
Sen ne diyorsun ya IQ sorunun mu var ?Sikeci azize sana para veriyor Galiba sen mutuya para alıyor dedinya asıl sen aliyo olmayasin
Başkan cezaevinden çıktıktan sonra, Sefa abiye haber gönderip buzları eritelim mesajı verdi. Sefa abiye kumpas kurdurtup içeri attıktan sonra yaptı bunu. Sefa abi kabul etmedi. Davut Dişli, Saadettin Saran, Mustafa Sarıgül, şu an Rize başkanı olan Tahir Kıran tek tek Sefa abiyi arayarak, başkanın barışmak istediğini söyledi, yine kabul etmedi. Ben başkanla yan yana gelirsenim bir tane kardeşim kalmaz dedi. Başkan o gece şeker komasına girdi. Yakınında olan abilerine sor bilirler, o gece müşadahe amaçlı hastanede kaldı Başkan.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!