Tanımıyon daha???2 senedir tanırım kolpaçıyıEvet dayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tanımıyon daha???2 senedir tanırım kolpaçıyıEvet dayı
Neresi orası ?Bende bi 50 nakit var yatıramadım yağmur cıktı ***
MersinNeresi orası ?
En son 4 aydı sonra gizliden rol takip ediodu???Sürmez o kadar ?
Sel felaketi felan olmaz umarım 2 sene Mersin'de babaannemgil orda yaşıyor orda kaldım her yağmur da lagam patlardiMersin
Gomez ordadır ondan ??Sel felaketi felan olmaz umarım 2 sene Mersin'de babaannemgil orda yaşıyor orda kaldım her yağmur da lagam patlardi
Nerde poktan şey var o orda???Gomez ordadır ondan ??
Ya başına bir iş geldi yada parayı sıfırladıGomez ordadır ondan ??
Yahu bildiğim gomez gelmez dedim 3 kuruş için kimse bana inanmadı?Ya başına bir iş geldi yada parayı sıfırladı
Dayı isme tıklayınca kaç hesabı olduğu görülüyor adminler yani görürOnun multileri cok ha dikkat edin belkide burada?
Bi sk olmamıştır merak etmeYa başına bir iş geldi yada parayı sıfırladı
Kim ne pok yiyo biliom rahat ol?Dayı isme tıklayınca kaç hesabı olduğu görülüyor adminler yanin
Olmaz bildiğin kolpacıBi sk olmamıştır merak etme
Alt yapı berbat burada kanka damla düşmesin sel oluyorSel felaketi felan olmaz umarım 2 sene Mersin'de babaannemgil orda yaşıyor orda kaldım her yağmur da lagam patlardi
Ben rahatım tek hesap var multisi olan düşünsün ?????Kim ne pok yiyo biliom rahat ol?
4 ay önce atm gitti para yatırmaya hala yatıracak hesabını yap?Bi sk olmamıştır merak etme
Bir tane belediye başkanı vardı adını unuttum dam mersini nasıl yediyse Amerika'da market Zinciri varmışAlt yapı berbat burada kanka damla düşmesin sel oluyor
Gomez ordadır ondan?Alt yapı berbat burada kanka damla düşmesin sel oluyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!