R
Rooster
Ziyaretçi
Dükkanda mobilim dostum şu an yakahvaltı yapalım sonra gelir çekilişi yaparız dostlar @Rooster kardeşim çekilişi yapma imkanı varmıdır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dükkanda mobilim dostum şu an yakahvaltı yapalım sonra gelir çekilişi yaparız dostlar @Rooster kardeşim çekilişi yapma imkanı varmıdır
tamam kral ben hallediyorum o zamanDükkanda mobilim dostum şu an ya
Ne dükkanı la kanka senin dükkan bura değil mi ?Dükkanda mobilim dostum şu an ya
Rakamlarla değilde isimlerle yapalım karışıklık olmasın geçenki gibi.tamam kral ben hallediyorum o zaman
Ben parayı çok sevdiğimden ek iş yapıyomNe dükkanı la kanka senin dükkan bura değil mi ?
bu sefer 3 defa kontrol ettimRakamlarla değilde isimlerle yapalım karışıklık olmasın geçenki gibi.
22 .kim?bu sefer 3 defa kontrol ettim
Hocam neyi kontrol ediyon biri beğeniyi çekince liste değişiyo şunu idrak et artıkbu sefer 3 defa kontrol ettim
Ben şu yüzden diyorum. 1 kişi kötü niyetli olup beğenisini geri çekse sayı değişiyor.bu sefer 3 defa kontrol ettim
Aha bennn22 .kim?
Ben çektimBen şu yüzden diyorum. 1 kişi kötü niyetli olup beğenisini geri çekse sayı değişiyor.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!