La o kadar param olsa oldubil limiti 200 olan adam ararmiyimSen 200 ü bana yolla. Onu 500 oldu bil 100 bana 400 sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La o kadar param olsa oldubil limiti 200 olan adam ararmiyimSen 200 ü bana yolla. Onu 500 oldu bil 100 bana 400 sana
WatsapLa o kadar param olsa oldubil limiti 200 olan adam ararmiyim
50 TL yi eydoluya yollarmisin tabi kaldıysa???Burdayım elma yiyorum
Niye ban yiyecen kiDayı 50 yi sana mı atam eydoya mı? Ban yemeden önce atayım da arkamdan sövmeyin.
EydoluDayı 50 yi sana mı atam eydoya mı? Ban yemeden önce atayım da arkamdan sövmeyin.
Sıkıldım. Adminlere yazdım. Banlayın diyeNiye ban yiyecen ki
Senin gelmisini gecmisini ??Dayı 50 yi sana mı atam eydoya mı? Ban yemeden önce atayım da arkamdan sövmeyin.
Senin gelmisini gecmisini ??Dayı 50 yi sana mı atam eydoya mı? Ban yemeden önce atayım da arkamdan sövmeyin.
Parayi yollada??Sıkıldım. Adminlere yazdım. Banlayın diye
Geçen de öyle dedin geldin hemen boşver banlatma kendini takilirsin arada birSıkıldım. Adminlere yazdım. Banlayın diye
Ospunun tobesi kerane kapisinin onunden gecene kadarmış???Geçen de öyle dedin geldin hemen boşver banlatma kendini takilirsin arada bir
Tövbe tövbe ?Ospunun tobesi kerane kapisinin onunden gecene kadarmış???
Kadir dayiya borcu olan bana ödeyecek yeni tahsilatcisi benim ????Ospunun tobesi kerane kapisinin onunden gecene kadarmış???
Parayı vurdum ** skerim forumuOspunun tobesi kerane kapisinin onunden gecene kadarmış???
Liste aldım güncel liste iletiyorumParayı vurdum ** skerim forumu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!