Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet ÖNEMLİ

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
metin abi sana şu son sözüm ****** git
Bilo Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ben senin için hiçbir zaman yanlış birşey konusmadim.dogruyu söylemek suç sa ben suçluyum sen haklısın. Biraz empati yap bugün aynı şeyi ben sana yapsam çekim gelmiyor diye çekimi iptal edip parayı car cut etseydi sana ödül ünü atmasaydim sen ne düşünür dün? Dahada birşey demiyorum

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
metin abi sana şu son sözüm ****** git
Yaptigin Ayıp kardeş sana yakistiramadim. Çevik parami çevik paramı ver diye forumda naralar atan sen degilmiydin. Hiç empati yapmiyorsun şimdi bende paramı ver paramı ver diye haykirayim mi ? Bunun nasıl bir duygu olduğunu en iyi sen bilmen lazım. O gün haykırışini tek duyan sana yardımcı olan bendim. Yapılan iyilikler çabuk unutulur malesef. Başkada ne diyebilirim ki ?

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yaptigin Ayıp kardeş sana yakistiramadim. Çevik parami çevik paramı ver diye forumda naralar atan sen degilmiydin. Hiç empati yapmiyorsun şimdi bende paramı ver paramı ver diye haykirayim mi ? Bunun nasıl bir duygu olduğunu en iyi sen bilmen lazım. O gün haykırışini tek duyan sana yardımcı olan bendim. Yapılan iyilikler çabuk unutulur malesef. Başkada ne diyebilirim ki ?
Saatlerce bekledik guzel haber vermesini kazanmasini diledik ama simdi çıkıp böyle konuşması yakışmadı

WustelerK

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Verilen sözler tutulmadigi için sorun yaşanıyor. Sözler tutulsa zaten sıkıntı olmayacak. Bilo hem suçlu hem güçlü. Ama yinede canı sağolsun siteler kazanacağına kendisi kazansın bana 1 kuruş atmasin.
Vardır kendine göre haklı sebebi. Takılmayın

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Belki de o gün @Cevik42 o parayı bana atmayip sana atsaydi kimbilir belki hala bekliyor olacaktım :)

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Canın sağolsun. Ben parasinda değilim. Bu soz veriyorsan tutman gerekmez miydi ?
niye parasında değilsin abi hayırdır hakkınsa isteyeceksin bizde etkinlik açtık ama paranın bi kısmının foruma ait olduğunu sorumluluk edindik para hesaba gelene kadar dokunmadık. demekki sizede saygısı yok bu arkadaşın. etkinlik açıldıysa ödeme yapılacak osmanb60 dediğiniz arkadaşta açtı 2 gün oldu daha gelen giden yok ben şahsen inanmıyorum ödemenin hala gelmediğine herkes cin olmuş adam çarpmaya çalışıyor hayırdır *** biz etkinlik açtığımızda 10 dakka içinde yolluyoruz adamların parasını

Cevik42

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
niye parasında değilsin abi hayırdır hakkınsa isteyeceksin bizde etkinlik açtık ama paranın bi kısmının foruma ait olduğunu sorumluluk edindik para hesaba gelene kadar dokunmadık. demekki sizede saygısı yok bu arkadaşın. etkinlik açıldıysa ödeme yapılacak osmanb60 dediğiniz arkadaşta açtı 2 gün oldu daha gelen giden yok ben şahsen inanmıyorum ödemenin hala gelmediğine herkes cin olmuş adam çarpmaya çalışıyor hayırdır *** biz etkinlik açtığımızda 10 dakka içinde yolluyoruz adamların parasını
Herkes biz mi knk

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ne diyeyim kardeş adam vermiyorum diyip üstüne küfür ediyor. Kimseye zorla birşey yaptiramam.bende ona onu anlatmaya çalışıyorum çekimi beklersin dağıtımı yaparsın sonra istediğini yapabilrdin diyorum ben kötü oluyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap