Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet ÖNEMLİ

Fukara34

Kayıtlı Üye
Bunun başa tutturulmasini istiyorum @Rooster burada herkes aynı yolun yolcusu forumla tanışmadan önce kendimi bu şekilde kumar aşığı sanırdım ki buradakiler ile tanistigimda uzulecegime sevindim ben alkolik bitigin tekiyim ama çoğu kişide biliyor ki gönlüm zengin kızdığım nokta şu bazı durumlar oluyor mesela bu aksam site bana ödeme yapmıyor bekliyor bekliyor bekliyorum sonra kızıp katlamak istiyorum bu sefer hurraa yazılar para nerde o nerde bu nerde abi bi sakin olun ben bu zamana kadar sahte etkinlik yapmadım benim derdim 3.5 kuruş değil göndermek istediğim bekleyen insanları kırmamak adına daha çok hırslanip daha çok basıyorum yapmayın burda beleşçi *** çok benim kimseden bi beklenti yok burda en çok şey paylaştığım adam marryshot oda bana gotluk yaptı ama herkes onun gibi olsa aksam 500 1 k yapıp surda 4 kişiye özel roll açmaya çalışıyorum ama nasıl diyim sanki ben borcluymusum gibi yapmayın bugün 2.5 k nakit verdim 100 TL kaldı şansıma 500 yaptım son param 1 k yapıp roll acicam hedef 3 4 kişiye 100 olacak @BMW @AMCA @WustelerK @Roncatto alt oynamayan adamim bu aksam 1.5 k misli alta verdim yaz ligi beni gördü orospu evlatları bende sizin gibi forumlarda parasız kaldığım da para aradim sizi etiketlme sebebim iyi niyetli olmaniz ama benimde bu son kurşunum 1k yapıp geliyorum
Şansın bol olsun kardeş

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Çekimi beklese gelirdi ödülü dağıtırdı kalanla ne yaparsa yapardı insanları heveslendirmek hoş değil ayıptır. Sinirlenmiş iptal etmiş falan filan ee buradaki insanları ne ilgilendirir ki bu? Sen bir vaat veriyorsan yerine getireceksin.

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Gecen Mustafa(Osman) arkadastan 25 tl kazandik 2 gündür yok ortada ya ne oldu acaba ?

Kaybetmiştir belki linç yememek için gelmiyordur ya da utanıyordur en iyisi kendisi açıklama yapması lazım da onun için gelmesi lazım birde yanlış hatırlamıyorsam diğer forumda bir roll kazanmıştı dağıtmamıştı eğer yanlış kişi değilse bu o hatta @Vortex yapmaz öyle şey sıkıntısı vardır falan demişti o gün.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çekimi beklese gelirdi ödülü dağıtırdı kalanla ne yaparsa yapardı insanları heveslendirmek hoş değil ayıptır. Sinirlenmiş iptal etmiş falan filan ee buradaki insanları ne ilgilendirir ki bu? Sen bir vaat veriyorsan yerine getireceksin.
aynen bende bunu söylüyorum. sözünü tut sonra istediğin gibi takıl. haa kimseye 1 kuruş vermek zorunda da degil o zaman roll açmayıp ödül sözüde vermeyecek

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap