tebriklerMerhaba iyi forumlar onwinden çekim verdim bakalim şansimiz yaver gitti 5 k cektim borclari odicez sukur 4 kisiye 25 payfix verelim son katilim 12:00
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tebriklerMerhaba iyi forumlar onwinden çekim verdim bakalim şansimiz yaver gitti 5 k cektim borclari odicez sukur 4 kisiye 25 payfix verelim son katilim 12:00
Saglamdir sorun olmaz sikinti vardirBuyrun red geldi dolandiricidr bu site guvenmem o kadar
Olsa 200 atayım50 alayım??
bi sor usta ne diyorlar bakalımBuyrun red geldi dolandiricidr bu site guvenmem o kadar
Postu beğendin 50 verecen bana ne?Olsa 200 atayım
mk tam begendm.son anda geri cktmBu postu beğenen 6 kişi 50 TL atacak bana?
İlk bı sor niye reddettin diye bu kadar emin niye konusyinBuyrun red geldi dolandiricidr bu site guvenmem o kadar
Bana rolling actiraydin 200 sendeydi .dPostu beğendin 50 verecen bana ne?
Spin mi sakladınAlin bakiyede sildiler dolandiricidir bunlar net serefsizler
Yeterince aktif degilsin özgür ?Bana rolling actiraydin 200 sendeydi .d
Abi okul ev yapiyom anca vakit buldumda giriyom haklısın eskisi kadar aktif olamıyorum forumlardaYeterince aktif degilsin özgür ?
Saat 12 de nedir kaptan 10-15 begiden falan yap bari2 saat ?
Beğendim dayı? sen at amaBu postu beğenen 6 kişi 50 TL atacak bana?
etkinlik sahibi öyle dedi kralSaat 12 de nedir kaptan 10-15 begiden falan yap bari
50 alayim sazan borcun oldu 54?Beğendim dayı
Ana paramla oynadim simdi canli destekten cevap bekliyorum cevap vemriyorlarSpin mi sakladın
Bu gidişle eve icra yollarsın dayi?50 alayim sazan borcun oldu 54?
Sabah sergenin intikamini aldım kayıp bonus aldım 570 yaptım?Bu gidişle eve icra yollarsın dayi?
Dostum zamanında burdan 3000 çekim yaptım adamlar 3 hafta önce özel orsn açtılar herkesin çekimini yolladılar bu sitenin dolandırıcı oldunu düşünmüyorum senin ana paran 200 TL 4800 kazancı neyde yaptınAna paramla oynadim simdi canli destekten cevap bekliyorum cevap vemriyorlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!