Sen de başka bişey + roll alırsınÖyle desem başka bisey verir gibi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen de başka bişey + roll alırsınÖyle desem başka bisey verir gibi ?
Dayının dayağın yemedik demeyizDoverim seni ha?
Tobeee?? oğlum ben hacı adamım?Sen de başka bişey + roll alırsın
Hacı adama bak her gün iddaa oynuyor vay anasını gerçi yeni hacı hocalar böyleTobeee?? oğlum ben hacı adamım?
İdda dan aliom burada dagitiom daha ne yapam cennete gitmenin kısa yolu?Hacı adama bak her gün iddaa oynuyor vay anasını gerçi yeni hacı hocalar böyle
hacı dayı ?Tobeee?? oğlum ben hacı adamım?
Kess münafık ??kırk yıl başı listeci oldun adamın bakiye gitti??hacı dayı ?
Rollu bi umut bekliycem dayi ama diğerini unut?Tobeee?? oğlum ben hacı adamım?
sebep nedir peki? öyle direkt konu kilit diyorsun da.. ne dediler?Konu kilit orusrspu evlatlari paramizi vermediler
Bu lafınla bütün kapıları kapadın kendine ??İdda dan aliom burada dagitiom daha ne yapam cennete gitmenin kısa yolu?
Bı iş var bunda onlar bakiye silmezKonu kilit orusrspu evlatlari paramizi vermediler
Olur olur yeriz yerizRollu bi umut bekliycem dayi ama diğerini unut?
ya sorma sana cikarsa 25+25 tam 50 lazımdı faturam için yeminleKess münafık ??kırk yıl başı listeci oldun adamın bakiye gitti??
Hamama?ya sorma sana cikarsa 25+25 tam 50 lazımdı faturam için yeminle
Atlas gir çekim paylaşım al 200 yap senin olsunya sorma sana cikarsa 25+25 tam 50 lazımdı faturam için yeminle
oruçluyum ya valla hiç aksatmiyorumHamama?
Belim koptu dun?Dayı forumda Sedat Peker evde pamuk şeker yenge bulaşık yıkatio fazla ifşa etmim?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!