Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
184 e mi düşecek. Yoksa bakiye yi 200 yapacaklar çekim mi vereceğimHayır canlı destekden düzeltir çekim ver
duser184 e mi düşecek. Yoksa bakiye yi 200 yapacaklar çekim mi vereceğim
Düşünce 184 çekim verilse bari
Düşsün De 184 çekime izin verilse bari geri 200 yapmak için ugrasmasam bi maça oynarım yatar stresten hepsi geri gidebilir
Düşmeyecek 200 olarak kalacak cekeceksin184 e mi düşecek. Yoksa bakiye yi 200 yapacaklar çekim mi vereceğim
Vortex düşecek diyorDüşmeyecek 200 olarak kalacak cekeceksin
Düşmeyecek adim gibi eminim 204 görünüyor değil mi ?Vortex düşecek diyor
Bakiye 204 çekim işlemine girince 184 görünüyorDüşmeyecek adim gibi eminim 204 görünüyor değil mi ?
Tamamdır dostum 20 yi ana bakiyeye aktaracak 200 TL çekim ver 1 saate gelir payfixleBakiye 204 çekim işlemine girince 184 görünüyor
Dostum sıkıntı yapma düşürme gibi bir durum söz konusu değil Tebrikler bu aradaMK 156 bakiye vardı Zalgiris 2 baskete 60 oynadım 204 oldu bilseydim 80-90 basardim
Destek te 200 kişi sırada bakalım sira gelince hallederizTamamdır dostum 20 yi ana bakiyeye aktaracak 200 TL çekim ver 1 saate gelir payfixle
Aynen hemen ilerliyor 15 dk ya baglanitsinDestek te 200 kişi sırada bakalım sira gelince hallederiz
200 sıra vardı birden bana geldi hallettim. @Vortex bakiye düşmüyor bonusu kaldırıp bakiyeyi direkt 204 e çekiyorlar çekim talebi veriyorsun.Aynen hemen ilerliyor 15 dk ya baglanitsin
Hayırlı olsun200 sıra vardı birden bana geldi hallettim. @Vortex bakiye düşmüyor bonusu kaldırıp bakiyeyi direkt 204 e çekiyorlar çekim talebi veriyorsun.
Şimdi 100 geliomu bana200 sıra vardı birden bana geldi hallettim. @Vortex bakiye düşmüyor bonusu kaldırıp bakiyeyi direkt 204 e çekiyorlar çekim talebi veriyorsun.
Banmi yedi bu geneVortex düşecek diyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!