Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
204 ken 200 çekim talep verdim iptal olmuş bakiye 200 e sabitlenmis simdi geri talep verdim telefon payfixe girmiyor zor gibi. Bu onwin i sevdim eskiden betcoydu telefon girmiyor du site yenilenmiş arti giriyor telefonla oynayinca maçlar gözüme daha güzel görünüyor kazaniyorumŞimdi 100 geliomu bana
Ben kolay kolay ban yemem li bi diğer tarafta bi burda yedim ikiside saçma sapan sebeptenBanmi yedi bu gene
Vorte için dedim sesi cikmiiBen kolay kolay ban yemem li bi diğer tarafta bi burda yedim ikiside saçma sapan sebepten
Yok ne banıııı samu dayıVorte için dedim sesi cikmii
Sesin çıkmıyor acaba dedikYok ne banıııı samu dayı
Aynen öyle maçı izleyemiyorum ama dur vahim.yeni teknik direktör geldi şov yaparlar dedik ama boş@eydolu4731 alim turkiye dk 37 daha 1-0 bide dep kirmizi yedi ona ragmen bunlardan bir halt olmaz.Bunlari anca afrikada somalide mac yaptiracan
Admine dedim en az 5Atarlar en az 5
Alim dunyanin en iyi hocasida gelse bizim topcular adam olmaz .taktik antrenman.ne verirsen ver ustundeki milli forma utanir bunlarin yerineAynen öyle maçı izleyemiyorum ama dur vahim.yeni teknik direktör geldi şov yaparlar dedik ama boş
Alim 5 e dusmussunAdmine dedim en az 5
Letonya kontra kovaliyor koyaer insNorvecte atamamis enteresan
Açtığım konu da da en az 5 dedim zaten Norveç gol attıkça Türkiye daha fazla atar dedim...Alim 5 e dusmussun
Takiliyorum alim normali zaten 8 olmasi lazim averaj lazim takima .ne kadar cok averaj bizim.icin daha iyi .Açtığım konu da da en az 5 dedim zaten Norveç gol attıkça Türkiye daha fazla atar dedim...
Su an en az 4 5 atması lazım diGol manyağı yaparlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!