15 TL vermiiler kardas ne 70 i70 TL yeterli gerçekten geri öderim tanımıyorsunuz anlıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
15 TL vermiiler kardas ne 70 i70 TL yeterli gerçekten geri öderim tanımıyorsunuz anlıyorum
Haklısın reis15 TL vermiiler kardas ne 70 i
ınsallah bulursun kardesım70 TL yeterli gerçekten geri öderim tanımıyorsunuz anlıyorum
Hayırdır la azrail evde yokmu rahatsın bugün???
Saol reis inşallahınsallah bulursun kardesım
Yaw senin eskerlik bitmez haaaOlmaz mı bi rahat bırakmadı perdeleri sok geri tak yorgan örtüsünü geçir o telefonda napiyorsun göster bakalım falan kafa bi milyon oldu allahtan az önce baldiza gitti 10 dakika kafa rahat
Bendede -1 görünüyor borcum senden azmis sistemsel birsey sanırımBi girdim böyle. Siteye borcum var galiba bu nedir bilen var mı
Listeci olcan mı akşamaShanghai basket senin MK 95-86 dan 97-103 kendi evindesin birde MK takımı 2 ye 17 seri nedir
Olmayı çok isterim de.bugun evdeyim telefondan liste tutmam çok zor. Yarın olsa olur da hayırlısı bakalım. Düşüncen için teşekkürlerListeci olcan mı akşama
GelmezGelir mi @BMW
Bugün Şansın var. Buda gelsin bi zahmetGelir mi @BMW
Aynen böyle ters totem e devam nasılsa tersi oluyorGelmez
Metooooooo param bitti 50 tl bul kumar oynıcamBugün Şansın var. Buda gelsin bi zahmet
Kadrolar belli olsun da atıcam 2 maça ya herro ya merroBugün Şansın var. Buda gelsin bi zahmet
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!