Yazdım@eydolu4731 pala yaz hemen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yazdım@eydolu4731 pala yaz hemen
TmmYazdım
Sıkıntı yok atmasan da olur artık babayiğit grsrz iyi eğlenceler herkese ?Akşama döncem sana beklee
Tüm ödüller gönderildi. Konu kilit cano. @RoosterBeyler bana 900₺ geldi. Kalan para 545₺. İşe gidicem daha alınacak şeylerim var almıyorum burda kimseyi kırmadan elimden geldigince dagitim yapiyorum 4 kişi dedim 10a çıkardım. 355₺ dağıtım yaptım hala trip atan var.
Kesene berekatBeyler bana 900₺ geldi. Kalan para 545₺. İşe gidicem daha alınacak şeylerim var almıyorum burda kimseyi kırmadan elimden geldigince dagitim yapiyorum 4 kişi dedim 10a çıkardım. 355₺ dağıtım yaptım hala trip atan var.
pala ben hiç ödül almamıştım senden özelden de yazmadım burdan demiştim allah daha çok versin trip yok benden yanaBeyler bana 900₺ geldi. Kalan para 545₺. İşe gidicem daha alınacak şeylerim var almıyorum burda kimseyi kırmadan elimden geldigince dagitim yapiyorum 4 kişi dedim 10a çıkardım. 355₺ dağıtım yaptım hala trip atan var.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!