Ohooooooo keyyefne vallaEe ene kultu emme hangi cuma???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ohooooooo keyyefne vallaEe ene kultu emme hangi cuma???
Fi tizi??????Ohooooooo keyyefne valla
Paran yok muFi tizi??????
Ulen uykum vardı kaçtı?????Ohooooooo keyyefne valla
Yeter la bayılaxam????Paran yok mu
Ohhhh iyi oldu ben uyuyamıyorum zaten adamın parasını nasıl verecem diye dusunmektenUlen uykum vardı kaçtı?????
Bir gencin yoksa parası elbet vardır kumbarasi. ...ben bozdurdum kumbarayi sıra sen de ???Yeter la bayılaxam????
Eşşahli fi tizi???Ohhhh iyi oldu ben uyuyamıyorum zaten adamın parasını nasıl verecem diye dusunmekten
Canin sağolsunEşşahli fi tizi???
Cok güldüm???Canin sağolsun
Yarın 300 yollamazsan ifşa açarım ?Eşşahli fi tizi???
@kadircan4747Bir gencin yoksa parası elbet vardır kumbarasi. ...ben bozdurdum kumbarayi sıra sen de ???
Yarın dedimmi dinine imanına cuma dedim ama hangi cuma????Yarın 300 yollamazsan ifşa açarım ?
Cvp ver @eydolu4731 ?????Yarın dedimmi dinine imanına cuma dedim ama hangi cuma????
Önümüzdeki cuma günü dedinYarın dedimmi dinine imanına cuma dedim ama hangi cuma????
Tmm hangi önüzmüzdeki???Önümüzdeki cuma günü dedin
Önümüzdeki cuma tmm hangi önümüzdeki ???Önümüzdeki cuma günü dedin
Mittu aci heyyef???Önümüzdeki cuma günü dedin
Yarın ayasofya camiye git yırtık elbise giy mendil aç cuma namazından sonra rahat 300 400 kazanırsınMittu aci heyyef???
Hangi parayla gidem?Yarın ayasofya camiye git yırtık elbise giy mendil aç cuma namazından sonra rahat 300 400 kazanırsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!