Bilmiyorum ki sormak lazımMeto başka Bi forumun bilet etkinliginden ödül kazandım cevrimsiz direk çekilebilir ödül sonuçta hakkım olan para dimi bu 5 saattir ödememek nedirki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilmiyorum ki sormak lazımMeto başka Bi forumun bilet etkinliginden ödül kazandım cevrimsiz direk çekilebilir ödül sonuçta hakkım olan para dimi bu 5 saattir ödememek nedirki
Para Bi odense bakicamMami anca bana ödül atar
Bilet etkinlik kazancı direkt n papara yada payfixe atilmiyor muMeto başka Bi forumun bilet etkinliginden ödül kazandım cevrimsiz direk çekilebilir ödül sonuçta hakkım olan para dimi bu 5 saattir ödememek nedirki
Yok site hesabına ekleniyor çekim verdik işte 5 saat olduBilet etkinlik kazancı direkt n papara yada payfixe atilmiyor mu
Odetecem yazdım siteye ben i unutmaPara Bi odense bakicam
Ödenir heralde admin rooster çözer bu işi onlara yaz istersenYok site hesabına ekleniyor çekim verdik işte 5 saat oldu
Senin admin olduğunu düşünemiyorum... Admin olsan forumda 5 dakikada üye kalmaz heraldeÖdenir heralde admin rooster çözer bu işi onlara yaz istersen
Kesin öderler simdiOdetecem yazdım siteye ben i unutma
YazayımÖdenir heralde admin rooster çözer bu işi onlara yaz istersen
Ne alaka ben admin olsam kimsenin hakkını sitelerde bırakmamSenin admin olduğunu düşünemiyorum... Admin olsan forumda 5 dakikada üye kalmaz heralde
Sek erkek be...Ne alaka ben admin olsam kimsenin hakkını sitelerde bırakmam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!