Herkese iyi akşamlar 20 TL yatırım şartsız 1.5 oran ikili kombine 100 çekim herkese iyi forumlar kuyruk başlamış bile.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
282 kişi varHerkese iyi akşamlar 20 TL yatırım şartsız 1.5 oran ikili kombine 100 çekim herkese iyi forumlar kuyruk başlamış bile.
Knk linki başlığa yazıydiydim yav kusura bakmayınKardeş link atsan keşke koklayarak mi bulacaz emeğine sağlık
1 hafta belki daha fazla oldu hatirlamiyorum.mesaj geldi üye oldum.canli destek ekledi. Ama dolandırıcı bir sitenin diğer sitesi haberiniz olsun.cunku kapatmadan destek pot kırdı şu an hatırlamıyorum o sitenin adını .parafbeti tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz yerine diğer dolandırıcı sitenin adını yazdı ???Herkese iyi akşamlar 20 TL yatırım şartsız 1.5 oran ikili kombine 100 çekim herkese iyi forumlar kuyruk başlamış bile.
Yok dost ne kusuru emeğine sağlıkKnk linki başlığa yazıydiydim yav kusura bakmayın
Yalanını sıkemmBnde direk bağlandı sıra beklemedim?
Kupon lose oldu bile mkeYalanını sıkemm
İnsan onuru şerefi namusu için yaşar. Söz nedir ?
İnsan onuru şerefi namusu için yaşar. Söz nedir ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!