Iban?Yok artik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Iban?Yok artik
Yaw sanane onlarin arasindaki eski mevzudur Ia adamın parasını vermeyen varmıs 2 oIdu gordun sende onu dıgerıne gonderıversın dıcem ayıp adamın yaptıgı bugun 3.aIdıgı para gormedı odememıs borcunu adama
@Admin kesene bereket admin bey
sende bana gonder ıban yazıyore
kardas ben daha almam o parayı bos ınsanlarla ısım olmaz o parayı dagıtsındur Ia adamın parasını vermeyen varmıs 2 oIdu gordun sende onu dıgerıne gonderıversın dıcem ayıp adamın yaptıgı bugun 3.aIdıgı para gormedı odememıs borcunu adama
Bugun hastanin gozu hurmetjne costum sukur iyilestiDayı bunlar seni yolacak kaccc ????
oyIede yuzsuz gıbı borcu oIan ınsan geIıyor foruma cekıIıs aIıyor ama severdım veysoyu ama ayıp etmısYaw sanane onlarin arasindaki eski mevzu
Gomez karisma kotu sen olursunoyIede yuzsuz gıbı borcu oIan ınsan geIıyor foruma cekıIıs aIıyor ama severdım veysoyu ama ayıp etmıs
Plm sen ne sacmalıuprsın sanne sanne ***oyIede yuzsuz gıbı borcu oIan ınsan geIıyor foruma cekıIıs aIıyor ama severdım veysoyu ama ayıp etmıs
mevzuda orda ıste bole ınsanlara dıkkat edınoyIede yuzsuz gıbı borcu oIan ınsan geIıyor foruma cekıIıs aIıyor ama severdım veysoyu ama ayıp etmıs
Balık bilmezse halik bilir demişler dayı güzel dayısın sen ??Bugun hastanin gozu hurmetjne costum sukur iyilesti
@RoosterPlm sen ne sacmalıuprsın sanne sanne ***
Dayko nba var bugünBugun hastanin gozu hurmetjne costum sukur iyilesti
Yatacam yeterDayko nba var bugün
Alakan olmayam komuya mudahil olma
burası aıIe ortamı burda borcunu odemeyene yer oImaz sozunun erı oI bırazAlakan olmayam komuya mudahil olma
Gitti 80 tl **Küfür Hakaret Yasak Arkadaşlar Lütfen Kendi Aramızda Atışmayalım
Aile ortmı bu zaman a kadar kac aile uyesinin borcunu kapattınburası aıIe ortamı burda borcunu odemeyene yer oImaz sozunun erı oI bıraz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!