bunlarda bole delikanlı ısteburası aıIe ortamı burda borcunu odemeyene yer oImaz sozunun erı oI bıraz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bunlarda bole delikanlı ısteburası aıIe ortamı burda borcunu odemeyene yer oImaz sozunun erı oI bıraz
adama soz verdıysen oducem dıye oducen once borc odenır ha sende neyse bundan boyIe benım yapacagım etkınIıge dahıI degıIsınAile ortmı bu zaman a kadar kac aile uyesinin borcunu kapattın
Sana sordugum soruya cevap veradama soz verdıysen oducem dıye oducen once borc odenır ha sende neyse bundan boyIe benım yapacagım etkınIıge dahıI degıIsın
Dagitan sensin@Rooster kusura kaIma hemso konu dagıIdı bıraz
Bak demekki cikiyormus hile hurda yojGeldim bilader
Veysel eline para gecince verSana sordugum soruya cevap ver
Etkinlihin senin olsun
sen yap yap odeme benmı oducem senın borcunu sozunun erı oI bırazSana sordugum soruya cevap ver
Etkinlihin senin olsun
O xaman bos yapma işine baksen yap yap odeme benmı oducem senın borcunu sozunun erı oI bıraz
adamın eIıne para gecıyor sorun orda bızde once borc odenırVeysel eline para gecince ver
Watsapa gelO xaman bos yapma işine bak
daha dune kadar neyse ben sana derdım bırseyde yag gıbı uste geIme bırde hatanı bıI ona gore davranO xaman bos yapma işine bak
İşine bakdaha dune kadar neyse ben sana derdım bırseyde yag gıbı uste geIme bırde hatanı bıI ona gore davran
adamın asabını bozma gece adam gıbı durİşine bak
adamın eIıne para gecıyor sorun orda bızde once borc odenır
Onda payfix yok
@@Cesaret SADECE SEN KALDIN PAYFİX ATMAYAN
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!