ulan dayı.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
4.500 den bi 50 düşer heralde payfix attımulan dayı.....
ıphone x i sattım geri almam lazım4.500 den bi 50 düşer heralde payfix attım
sinyaldesin yine ?4.500 den bi 50 düşer heralde payfix attım
faturanın üstüne telefon alıp satmadın inşallah amkk?ıphone x i sattım geri almam lazım
hasktr ya kanka bi ton faiz işliyolar onun üstüne 4binlik şeyi 6-7 ödeyiyolar amkk ?bildin
faturanın üstüne telefon alıp satmadın inşallah amkk?
şaka yaptım knkhasktr ya kanka bi ton faiz işliyolar onun üstüne 4binlik şeyi 6-7 ödeyiyolar amkk ?
sicilin iyiyse veriyorlar. ya da evkur tarzı yerden alırsın. icra görünmesin yeter e devletteMedia mark felan elden taksitle telefon veriyomu bilen varmi
La hayatın yalanşaka yaptım knk
Sana serbest yanisicilin iyiyse veriyorlar. ya da evkur tarzı yerden alırsın. icra görünmesin yeter e devlette
Normalde hacizim varda gizledim gozukmuyo ama evkurdan alamam orayla hacizligim media mark elden taksitlemi veriyo evkur gibi banka siciline felan bakiyomusicilin iyiyse veriyorlar. ya da evkur tarzı yerden alırsın. icra görünmesin yeter e devlette
15 tane icram var 15 biner liradanSana serbest yani
zorlama artık. iyice dibe girme.Normalde hacizim varda gizledim gozukmuyo ama evkurdan alamam orayla hacizligim media mark elden taksitlemi veriyo evkur gibi banka siciline felan bakiyomu
Tam manyak bu çevik kumar için telefon mu alinip satılır geleceği varsa 4.450 ilede gelir zatenıphone x i sattım geri almam lazım
Gene yalan??15 tane icram var 15 biner liradan
Yaw hep karakulle?Tam manyak bu çevik kumar için telefon mu alinip satılır geleceği varsa 4.450 ilede gelir zaten
bi sen uyanıksın derler. uyaptan girip dosya gizlemeden bakıyorlarNormalde hacizim varda gizledim gozukmuyo ama evkurdan alamam orayla hacizligim media mark elden taksitlemi veriyo evkur gibi banka siciline felan bakiyomu
Post modeli kim @Cevik42 ???zorlama artık. iyice dibe girme.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!