Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnceleme Phrisme 8 Kişi 50 TL Dağıtım Hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ula tek tayfa ben miyim bana çıkartasın ?
Burda herkes tek tayfada salak millet öyle düşünmüyor. Biraz akıl mantık olsa listeci adam zaten ödülünü alıyor ahmete mehmete çıkmasına bakarmi şayet ben babamın oğlu olsa bakmam. Kimsenin de bakacagini sanmam

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Oyun parkına çevirdiler burayı lan yeter ya millet sizi çekmek zorundamı surda güzel aile ortamı kurmak arkadaş dost edinmek varken hoş mu oluyor bu şekilde
Kanka bu siteden bişey anlamadım la nasıl kazanılıyor ufak bir anlatsan

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Cesaret bu şekilde bilgi kısmına girdiğinde euro miktarı yazıyorsa o turnuva ödüllü turnuvadır kanka 200 euro 350 euro lik turnuvalar var haftalık 1k euro ödenen turnuvalar var aylık olanlar var bunlarda sıralamaya girmen lazım ilk 20 25 haftalık ta ilk 175e girmen lazım bazılarına girebilmek için bilet alman veya kazanman gerekiyor bunlarida sıralamaya girerek veya günlük kazandığın coinlerle alabiliyorsun tamamen issizlerin işi aslında ama şansın dondugu zaman iyi geliyor arkadaşımi üye yaptım ilk gününde 100euro vurdu *** çeviriyorsun atıyorum 1k yakaladığın zaman sıralamaya giriyorsun baştan yukarıya doğru ödüller azalıyor bu şekilde ödemeler en mantıklısı btc ile kazandığın zaman mail adreslerine kimlik ve ikametgah at her hafta çarşamba perşembe veya pazar günleri paribu cüzdanına geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210831-135610.jpg
    Screenshot_20210831-135610.jpg
    247.3 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_20210831-135614.jpg
    Screenshot_20210831-135614.jpg
    321.5 KB · Görüntüleme: 3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap