Ula hani bana ?Çekim olursa 25 sana 1 kişi de 25 çekiliş yapacağım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ula hani bana ?Çekim olursa 25 sana 1 kişi de 25 çekiliş yapacağım
Sen yekden yiyicisin saa su yokUla hani bana ?
Belki çekiliş sana çıkar bizim tayfa cekiliste hile yapıp arkadaşlarımıza çıkarıyoruz yaUla hani bana ?
Ula tek tayfa ben miyim bana çıkartasın ?Belki çekiliş sana çıkar bizim tayfa cekiliste hile yapıp arkadaşlarımıza çıkarıyoruz ya
Burda herkes tek tayfada salak millet öyle düşünmüyor. Biraz akıl mantık olsa listeci adam zaten ödülünü alıyor ahmete mehmete çıkmasına bakarmi şayet ben babamın oğlu olsa bakmam. Kimsenin de bakacagini sanmamUla tek tayfa ben miyim bana çıkartasın ?
Ses deneme 1-2Burda herkes tek tayfada salak millet öyle düşünmüyor. Biraz akıl mantık olsa listeci adam zaten ödülünü alıyor ahmete mehmete çıkmasına bakarmi şayet ben babamın oğlu olsa bakmam. Kimsenin de bakacagini sanmam
Anahtar sendeyse kilit leBurdn daha bişey çıkmaz konu kilit
Hanı bana amke ya ayıp yaÇekim olursa 25 sana 1 kişi de 25 çekiliş yapacağım
Daha ortada para yok hayal kuruyoruz. Pardon hayalimizde sana yer vermemisiz tuhhh ayıp etmişizHanı bana amke ya ayıp ya
Para önemli değil cikin açıklama yapın bari. Insanlik ölmedi yaOyun parkına çevirdiler burayı lan yeter ya millet sizi çekmek zorundamı surda güzel aile ortamı kurmak arkadaş dost edinmek varken hoş mu oluyor bu şekilde
Simdilik Kötü konuşmayı boşver in akşama var daha gelir bir açıklama yapar belki.Yav deyin erkek gibi ollum parayı kaybettım veyahut ödeme gelmed sessiz sedasız ortadan toz olmak hıc sıgar erkeklıge namussuz oglu namussuzlar kahpeler sizi
İnşallah paramı versın benım ??????Simdilik Kötü konuşmayı boşver in akşama var daha gelir bir açıklama yapar belki.
Kanka bu siteden bişey anlamadım la nasıl kazanılıyor ufak bir anlatsanOyun parkına çevirdiler burayı lan yeter ya millet sizi çekmek zorundamı surda güzel aile ortamı kurmak arkadaş dost edinmek varken hoş mu oluyor bu şekilde
Özele gel beybiKanka bu siteden bişey anlamadım la nasıl kazanılıyor ufak bir anlatsan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!