Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnceleme Phrisme 8 Kişi 50 TL Dağıtım Hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Cesaret bu şekilde bilgi kısmına girdiğinde euro miktarı yazıyorsa o turnuva ödüllü turnuvadır kanka 200 euro 350 euro lik turnuvalar var haftalık 1k euro ödenen turnuvalar var aylık olanlar var bunlarda sıralamaya girmen lazım ilk 20 25 haftalık ta ilk 175e girmen lazım bazılarına girebilmek için bilet alman veya kazanman gerekiyor bunlarida sıralamaya girerek veya günlük kazandığın coinlerle alabiliyorsun tamamen issizlerin işi aslında ama şansın dondugu zaman iyi geliyor arkadaşımi üye yaptım ilk gününde 100euro vurdu *** çeviriyorsun atıyorum 1k yakaladığın zaman sıralamaya giriyorsun baştan yukarıya doğru ödüller azalıyor bu şekilde ödemeler en mantıklısı btc ile kazandığın zaman mail adreslerine kimlik ve ikametgah at her hafta çarşamba perşembe veya pazar günleri paribu cüzdanına geliyor
874 tane turnuvaya katılmışsın ? benimki daha 5 ??

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Cesaret bu şekilde bilgi kısmına girdiğinde euro miktarı yazıyorsa o turnuva ödüllü turnuvadır kanka 200 euro 350 euro lik turnuvalar var haftalık 1k euro ödenen turnuvalar var aylık olanlar var bunlarda sıralamaya girmen lazım ilk 20 25 haftalık ta ilk 175e girmen lazım bazılarına girebilmek için bilet alman veya kazanman gerekiyor bunlarida sıralamaya girerek veya günlük kazandığın coinlerle alabiliyorsun tamamen issizlerin işi aslında ama şansın dondugu zaman iyi geliyor arkadaşımi üye yaptım ilk gününde 100euro vurdu *** çeviriyorsun atıyorum 1k yakaladığın zaman sıralamaya giriyorsun baştan yukarıya doğru ödüller azalıyor bu şekilde ödemeler en mantıklısı btc ile kazandığın zaman mail adreslerine kimlik ve ikametgah at her hafta çarşamba perşembe veya pazar günleri paribu cüzdanına geliyor
Kanka peki neden her oyunu oynayamıyorum coin mi kurtarmıyor sweet bonanza ya falan giremiyorum sadece iki oyun var oynayabildiğim ?

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kanka peki neden her oyunu oynayamıyorum coin mi kurtarmıyor sweet bonanza ya falan giremiyorum sadece iki oyun var oynayabildiğim ?
Biletin yoktur kanka ondan beleş girebildiklerine gir orda oyna bide social pass yazan yere gir oynadıktan sonra coinlerin birikecek onları topla bide tek seferlik görevler var onları yap coin biriktir günlük bilet al store kısmından bugün salı mesela bugünün biletini al dene orda sıralamaya girme ihtimalin daha çok olmassa bidaha al bidaha dene

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Burdn daha bişey çıkmaz konu kilit
31/08/2021 15:
  • Kombine

TRYOndalık3.447

• Kaybetti
31/08/2021 13:55
  • Mig (Bayanlar) - Onyx (Bayanlar)
  • 4. Set: Puan Handikapı - Mig (Bayanlar) (-2.5)
1.97Kaybetti
31/08/2021 14:00
  • Astana (4х4) - Tashkent (4x4)
  • 2. Set: Puan Handikapı - Astana (4х4) (-5.5)
1.75Kazanan
samu samu mig voleybolun mk 25-23 bitti adi takım salak takım 22-23 gerideydi 25-23 daha önce nerdeydin mal takım maç başıda 7-2 falan öndeydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap