kanka saygi duyarim.ama. son duduk katilim.biter olunca 90 sapla yazanda girer ilk bol sans dileyende@Vortex takip edenleri al Kanka haksızlık olmasın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka saygi duyarim.ama. son duduk katilim.biter olunca 90 sapla yazanda girer ilk bol sans dileyende@Vortex takip edenleri al Kanka haksızlık olmasın
Almaman gerekenleri yazdm gerisi sende özele gerek yok kardeşim yap çekilişi kolluk sendekanka bi özelden yazsana
takip edenleri alacaksak uzun sürerAlmaman gerekenleri yazdm gerisi sende özele gerek yok kardeşim yap çekilişi kolluk sende
alip almaman sorun degilde gereken diyince bi suphe dogdu icime bi sorun mu var?Almaman gerekenleri yazdm gerisi sende özele gerek yok kardeşim yap çekilişi kolluk sende
Kanka anlıyorum da konu içinde kurallar değişti 70 e kadar beğenen dedi denizli 3.0 olunca takibi kaldırdı bilmiyorum yinede kendilerine kalmış bişeykanka saygi duyarim.ama. son duduk katilim.biter olunca 90 sapla yazanda girer ilk bol sans dileyende
Özelden atacak işte ya seninle ne sorun olacakalip almaman sorun degilde gereken diyince bi suphe dogdu icime bi sorun mu var?
Sorun yok bekleriz kankabeyler takip edenleri alıyorum ama bi 5-10 dk sürer bekleyin
kanka son duduk katilim olursa benimde yorumum basinda var o halde girmem lazim kendim icin demiyorum ama son duduk katilim.biterde takip mi olur allasentakip edenleri alacaksak uzun sürer
Etkinlik sahibi takip şartı yoktur 23:00 son dedi bende maçları izlemeye başladımbeyler takip edenleri alıyorum ama bi 5-10 dk sürer bekleyin
En doğrusu da bu zaten .beyler takip edenleri alıyorum ama bi 5-10 dk sürer bekleyin
sorun para degil bilion almamam gereken diince suphelendim ne yaptim die?Oze
Özelden atacak işte ya seninle ne sorun olacak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!