Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka bana baska cekilis icinde etiket atmislar sarjim.bitmisti ona bile.giremedim valla yani.mac won oldu diye gelmedimKanka anlıyorum da konu içinde kurallar değişti 70 e kadar beğenen dedi denizli 3.0 olunca takibi kaldırdı bilmiyorum yinede kendilerine kalmış bişey
Ben hem izledim hem yazdımEtkinlik sahibi takip şartı yoktur 23:00 son dedi bende maçları izlemeye başladım
8 kankaŞU ETKİNLİĞE KARIŞMAYIN KARDEŞİM ADAM 5 KİŞİ 50 DEMİŞ ZATEN FAZLA VEYA AZ OLSA ÖYLE YAZAR NİYE MİLLETİN YERİNE KARAR VERİYORSUNUZ
8 kişi 50ŞU ETKİNLİĞE KARIŞMAYIN KARDEŞİM ADAM 5 KİŞİ 50 DEMİŞ ZATEN FAZLA VEYA AZ OLSA ÖYLE YAZAR NİYE MİLLETİN YERİNE KARAR VERİYORSUNUZ
8ŞU ETKİNLİĞE KARIŞMAYIN KARDEŞİM ADAM 5 KİŞİ 50 DEMİŞ ZATEN FAZLA VEYA AZ OLSA ÖYLE YAZAR NİYE MİLLETİN YERİNE KARAR VERİYORSUNUZ
Etkinlik sahibi takip şartı yoktur yazmasaydı bende izleyip takip ederdimBen hem izledim hem yazdım
Vallahi ya heryerde aynilar çözemiyorum artikŞU ETKİNLİĞE KARIŞMAYIN KARDEŞİM ADAM 5 KİŞİ 50 DEMİŞ ZATEN FAZLA VEYA AZ OLSA ÖYLE YAZAR NİYE MİLLETİN YERİNE KARAR VERİYORSUNUZ
Yav belli adamın şansı 50 ÇIKACAK NİYE 25 alsınVallahi ya heryerde aynilar çözemiyorum artik
la bi sakin neyse odurEtkinlik sahibi takip şartı yoktur yazmasaydı bende izleyip takip ederdim
Kaçırdın lacipsinizi çekirdeğinizi alın gelin birazdan kaos baslicak
Ee kanka kupon mucizeydi zaten millet sinerjisni vermek istedi verdi sende izlemeyip verebilirdin demiEtkinlik sahibi takip şartı yoktur yazmasaydı bende izleyip takip ederdim
Dayı ben sadece etkinlik sahibinin dediğini söyledim ben sakinim sıkıntı yok katılmasak da olur etkinliğe bir şey kaybetmeyizla bi sakin neyse odur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!