O zaman eklenir yarın muayenem var bro hiç uyku uyumadan gitmem gerekiyor bonus eklensin de zaman gecireyimKısa süre içinde hesabınıza eklenecektir.
Diyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O zaman eklenir yarın muayenem var bro hiç uyku uyumadan gitmem gerekiyor bonus eklensin de zaman gecireyimKısa süre içinde hesabınıza eklenecektir.
Diyor
Başkan bu bonus yatirimsizdi de mi ya?Piabette milleti keklemeye başladı demekki ban atmak lazım bu siteye de ?
Umarım eklenir kankaO zaman eklenir yarın muayenem var bro hiç uyku uyumadan gitmem gerekiyor bonus eklensin de zaman gecireyim
Önceden yatirimliydi diye biliyorum ama bu sefer şartlarda belirtilmemiş galibaBaşkan bu bonus yatirimsizdi de mi ya?
Telegramdan gelen yatirimsizdi diye biliyorum. Twitterda son işlem şartı oluyor galibaÖnceden yatirimliydi diye biliyorum ama bu sefer şartlarda belirtilmemiş galiba
Eğer öyleyse süper olur hem bu kadar zaman bonus bekleyip yatirimli olursa harbi ayıp olur yaniTelegramdan gelen yatirimsizdi diye biliyorum. Twitterda son işlem şartı oluyor galiba
Eyvallah eklenmisEklendi
Bugün yine var
20:45 de bilgi
Yazdım kank@kedicik telegramdan yaz
Bunu almamiz lazimAkşam geliyor.
Bunu almamiz lazim
Gecenkinde almistim ben deneriz yineBen almıyorum bunların bonusunu bıktım mk hata verip duruyor.
Şartı ne bunun sporGecenkinde almistim ben deneriz yine
1.40 oranlardan aliyorsun cikiyor freebet sonra serbest 100 cekimŞartı ne bunun spor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!