Cevigin sana senin bana çevik bana attı. Beni taniyamadin mi daha hic yalan atarmiyim. Eksik yazmış olabilirimBana bak metin abi doğruları konuşun kimin kime borcu var ******* çeviği
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cevigin sana senin bana çevik bana attı. Beni taniyamadin mi daha hic yalan atarmiyim. Eksik yazmış olabilirimBana bak metin abi doğruları konuşun kimin kime borcu var ******* çeviği
Ee çevik sana attıysa borç morç kalmadıCevigin sana senin bana çevik bana attı. Beni taniyamadin mi daha hic yalan atarmiyim. Eksik yazmış olabilirim
Kaldı dedim mi biloEe çevik sana attıysa borç morç kalmadı
hiç ya öylesine sizi etiketlemek istemiştim ?@BMW ne oldu abi
çevik sen yaşıyormusun yahu. ne gizemli adamsın ?@BMW ne oldu abi
napıon bea kızançevik sen yaşıyormusun yahu. ne gizemli adamsın ?
Yalan olduBurası noldu la
bende bunu diyorum bazı arkadaslar osmanı savunuyor sabaha kadar savunsun söz tutmak böyle bişey değil@Mustafa(osmanb60) Osman usta giriyorsun aktifsin bisey olmaz kaybettiysen kimse bisey demez sana ama girip cevap vermemek ayıp olur.
Yapcak bisey yok baba her söz veren sözünde dursaydıbende bunu diyorum bazı arkadaslar osmanı savunuyor sabaha kadar savunsun söz tutmak böyle bişey değil
Kanka adamın hiç sahte etkinligi olmadıgı için savunmuş olabilirmiyiz veya tanıdıgımız için?bende bunu diyorum bazı arkadaslar osmanı savunuyor sabaha kadar savunsun söz tutmak böyle bişey değil
neyse kanka bıse demıyom ben hala anlatamadım foruma giriyorsa bişey yazsın bari ona göre beklesin insanlar en azından ben kaçtı gitti falan demiyorum yapılan yanlışKanka adamın hiç sahte etkinligi olmadıgı için savunmuş olabilirmiyiz veya tanıdıgımız için?
bende anlamadım niye böyle yaptı kankaneyse kanka bıse demıyom ben hala anlatamadım foruma giriyorsa bişey yazsın bari ona göre beklesin insanlar en azından ben kaçtı gitti falan demiyorum yapılan yanlış
Yalan olduk galiba artikBurası noldu la
ayynen demek ıstedıgımLa bizde etkinliğini bekliyorduk da foruma girip de yazmamak gibi birsey yapmamisti kayip yasayabilir olur böyle seyler sıkıntı etmez arkadaşlar @Mustafa(osmanb60)
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!