Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim başıma bir şey gelse yarım saat önce foruma girmemOsman sahte etkinlik yapacak biri değildir.Basina bir iş gelmemiştir inşallah .
Osman ole sey yapmazBenim başıma bir şey gelse yarım saat önce foruma girmem
Nasıl şey yapmazOsman ole sey yapmaz
Temiz biridir vardir bi derdiNasıl şey yapmaz
Yazsin derdini abi ozamanTemiz biridir vardir bi derdi
Derdi varki yazamio?Yazsin derdini abi ozaman
Aynen ole?Osman girdiği belli değil daha forum da üyeleri ara ara aktif gösteren bi sistem var forum aktif gözüksün diye öyle birşey varsa o girmemiş olabilir kesin girmemiştir demiyorum sadece olabilir
Kesin biliodum da solemiodum?Osman girdiği belli değil daha forum da üyeleri ara ara aktif gösteren bi sistem var forum aktif gözüksün diye öyle birşey varsa o girmemiş olabilir kesin girmemiştir demiyorum sadece olabilir
Neyse ne abi çokta umrumda değilTemiz biridir vardir bi derdi
@Rexar yazdi bak?dedidigi dogruNeyse ne abi çokta umrumda değil
Onun telde sıkıntı vardı zatenOsman girdiği belli değil daha forum da üyeleri ara ara aktif gösteren bi sistem var forum aktif gözüksün diye öyle birşey varsa o girmemiş olabilir kesin girmemiştir demiyorum sadece olabilir
Ben 2 ay hiç girmediğim forumda linç yedim öyle cevap vermedin bize ama paylaşım yaptın diye yaptığım paylaşım muzik 2 ay önceki mesaj güncelleme de bugun yapmışım gibi gözükünce insanlar d haklı bilmediği içinKesin biliodum da solemiodum?
Ya abi 20-25 lira için kimseyi karalayacak değilim burda kimseyide savunmam.Size tavsiyem.Varsa derdi Allah yardimcisi olsun.@Rexar yazdi bak?dedidigi dogru
Cevap vermeyenlere uyuz oluyorum@Rexar yazdi bak?dedidigi dogru
Ben savunmuyorum kesin de demiyorum sadece bi sistem olduğu söylemek istedim giriyor yazmıyor da olabilirYa abi 20-25 lira için kimseyi karalayacak değilim burda kimseyide savunmam.Size tavsiyem.Varsa derdi Allah yardimcisi olsun.
Tabiki olabilirBen savunmuyorum kesin de demiyorum sadece bi sistem olduğu söylemek istedim giriyor yazmıyor da olabilir
Babus ben osmani gayet iyi taniyom ve savunuyorum yanlis yapmaxBen savunmuyorum kesin de demiyorum sadece bi sistem olduğu söylemek istedim giriyor yazmıyor da olabilir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!