Günde kaç çekim veriyor o site. Min cekim nasıl 25 oluyor bideyok be gece 00:00 dediler öglen kaybettim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günde kaç çekim veriyor o site. Min cekim nasıl 25 oluyor bideyok be gece 00:00 dediler öglen kaybettim
yöntem farketmeksizin 2 çekim. payfix ile min. çekim 25Günde kaç çekim veriyor o site. Min cekim nasıl 25 oluyor bide
Vayy mke. Tumbete mi başlasam artık. Bu bet10bet tam kahpe site. Betcoların a..qyöntem farketmeksizin 2 çekim. payfix ile min. çekim 25
tümbet iyi ben seviyorum bi ton maç oluyorVayy mke. Tumbete mi başlasam artık. Bu bet10bet tam kahpe site. Betcoların a..q
tümbette kayıp bonusu yok tümcash birikiyor sadeceVayy mke. Tumbete mi başlasam artık. Bu bet10bet tam kahpe site. Betcoların a..q
Gecen 120 atmistim abi banada verirmitümbette kayıp bonusu yok tümcash birikiyor sadece
Ödemediler dimiVayy mke. Tumbete mi başlasam artık. Bu bet10bet tam kahpe site. Betcoların a..q
Skypden yazdım. Ödencek dediler. Heralde paraları yokÖdemediler dimi
Bakkal dan sağ dan sol dan borç alacaklar herhalde ??Skypden yazdım. Ödencek dediler. Heralde paraları yok
3 gün önce çekim verdim. Benden önce biri 9k çekim vermiş forumda gördüm x forumunda. Onu da bekletmişler ama ödemişler. Borç alıyolar belli mke sağdan soldan aynenBakkal dan sağ dan sol dan borç alacaklar herhalde ??
Ben veriom la?3 gün önce çekim verdim. Benden önce biri 9k çekim vermiş forumda gördüm x forumunda. Onu da bekletmişler ama ödemişler. Borç alıyolar belli mke sağdan soldan aynen
??Ben veriom la?
Teşekkürler kadircanbet4747.Ben veriom la?
Lan öküz siteye borcu veren benim???Teşekkürler kadircanbet4747.
Parası var onun belliTeşekkürler kadircanbet4747.
Para sıcıyomParası var onun belli
Betdayı varya benim??Parası var onun belli
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!