Hacı karar aldım bundan böle borc alıp vermey olursa 5 gün beklicem sonra direkt ifşa??herkes deme. m k benimki daha onaylanmadı bile ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hacı karar aldım bundan böle borc alıp vermey olursa 5 gün beklicem sonra direkt ifşa??herkes deme. m k benimki daha onaylanmadı bile ??
Hiç kimseye acımam artık??Hacı karar aldım bundan böle borc alıp vermey olursa 5 gün beklicem sonra direkt ifşa??
doğru söze ne denir ?Hacı karar aldım bundan böle borc alıp vermey olursa 5 gün beklicem sonra direkt ifşa??
Bi sorun var konu acmayı bilmiom sen acarsın artık akşam başlıoz??doğru söze ne denir ?
okey?Bi sorun var konu acmayı bilmiom sen acarsın artık akşam başlıoz??
Paran bitince ne yapacağını şaşırıyorsun ?Bi sorun var konu acmayı bilmiom sen acarsın artık akşam başlıoz??
Alakası yok paşam bazı şeyler hoş olmuo nasılsa sesi cıkmaz diolar kapı duvar yapıyolarParan bitince ne yapacağını şaşırıyorsun ?
O ortamı sen yarattın malesef dedim sana defalarca.Alakası yok paşam bazı şeyler hoş olmuo nasılsa sesi cıkmaz diolar kapı duvar yapıyolar
Merkez bankasinda para biter Tefocanda para bitmezParan bitince ne yapacağını şaşırıyorsun ?
Akşam başlıoz ilk sırada sen varsın??O ortamı sen yarattın malesef dedim sana defalarca.
Biter Biter ?Merkez bankasinda para biter Tefocanda para bitmez
Şu hayatta şükür ettiğim bir kaç şeydenAkşam başlıoz ilk sırada sen varsın??
Alakası yok paşam bazı şeyler hoş olmuo nasılsa sesi cıkmaz diolar kapı duvar yapıyolar
Tefocan güzel yoğurt yer bizim gibi ağzına yüzüne bulaştırmaz o yüzden bitmez.Biter Biter ?
Her Yiğidin Bir Yoğurt Yiyişi Vardır
Birde kendisine sor ?Tefocan güzel yoğurt yer bizim gibi ağzına yüzüne bulaştırmaz o yüzden bitmez.
Sorarsam kalpli gülücük atarBirde kendisine sor ?
Hacı benim hayatım kumardan ibare değil bende en fazla bir gün para olmaz?Birde kendisine sor ?
Ozman bize yok.. ?Hacı benim hayatım kumardan ibare değil bende en fazla bir gün para olmaz?
Gönderdiğim kişiye bakBirde kendisine sor ?
Aradan kaç gün geçmiş bide iban at dio???Ozman bize yok.. ?
Çünkü ne zaman sorsam yok. ?
Onu ifşa etmek hak mı değilmi?Aradan kaç gün geçmiş bide iban at dio???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!