Dayı hak ta ama beni bilirsin ben düz adamımOnu ifşa etmek hak mı değilmi?
Sanada müstahak yani.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı hak ta ama beni bilirsin ben düz adamımOnu ifşa etmek hak mı değilmi?
Doğru dion?Dayı hak ta ama beni bilirsin ben düz adamım
Sanada müstahak yani.
Gönderdilkerime inandın mı ben inanöadım şahsen?Dayı hak ta ama beni bilirsin ben düz adamım
Sanada müstahak yani.
Silme onları akşam deşifre edecen o kişiyiDayı hak ta ama beni bilirsin ben düz adamım
Sanada müstahak yani.
Ben karışmam senin sekreterin var @muhsinovi o halletsin. ?Silme onları akşam deşifre edecen o kişiyi
Watsapı bozuk onunBen karışmam senin sekreterin var @muhsinovi o halletsin. ?
Bir daha ona atmam *** zateb zor bela atıom?Ben karışmam senin sekreterin var @muhsinovi o halletsin. ?
Ben ona ulaşırım merak etme ??Watsapı bozuk onun
Allahına hak etmiomu ibineBen ona ulaşırım merak etme ??
Yalanmı söylüyor doğrumu anlamadim ki ??Allahına hak etmiomu ibine
geçen dediklerinmi dayı , fena dağıtmışsın 4-5 kişiye hiçbirisimi dönüş yapmadıSilme onları akşam deşifre edecen o kişiyi
Len hayvan benmi düzenledim onları bende öle yetenek varmı hödük?Yalanmı söylüyor doğrumu anlamadim ki ??
Arada kaldım öyle profesyonel
Müstahak olmm.. harbi diyorum ?geçen dediklerinmi dayı , fena dağıtmışsın 4-5 kişiye hiçbirisimi dönüş yapmadı
Onların bi iki tanesi hafta sonugeçen dediklerinmi dayı , fena dağıtmışsın 4-5 kişiye hiçbirisimi dönüş yapmadı
BencedeMüstahak olmm.. harbi diyorum ?
Hayir adamın dedikleri doğrumu yalanmi hahaha ??Len hayvan benmi düzenledim onları bende öle yetenek varmı hödük?
bize verse dönüş alır elbet ama biz üvey yigeniz?Müstahak olmm.. harbi diyorum ?
Haaaa?Hayir adamın dedikleri doğrumu yalanmi hahaha ??
Kanka sana bisey diyimmi sklemedi bile o koydu ?bize verse dönüş alır elbet ama biz üvey yigeniz?
Senin bahtını skimmmm ne diim başka?bize verse dönüş alır elbet ama biz üvey yigeniz?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!