Bende para dolu bi çanta bulmak istiyorum ama bulamıyorumBen de cekmek istiyorum ama hesabım onaylanmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende para dolu bi çanta bulmak istiyorum ama bulamıyorumBen de cekmek istiyorum ama hesabım onaylanmadı
Banka da var o tarz cantalarBende para dolu bi çanta bulmak istiyorum ama bulamıyorum
Bro bu sovntur musteri temsilcisi hangisi ya? 15 tl cekicem kod istiyor. Whatsaapta yazdim gorevli birine musteri temsilcisine yazin dediAdmin yargı dağıtıyor
Ben WhatsAppdan aldım ksnka bilmiyomBro bu sovntur musteri temsilcisi hangisi ya? 15 tl cekicem kod istiyor. Whatsaapta yazdim gorevli birine musteri temsilcisine yazin dedi
Baktın mı yatan birşey var mıBenimde onaylandı
Bakamıyom kı ben sıte çöktü amke uygulamadanda gıremıyom ıphone da uygulaması yokBaktın mı yatan birşey var mı
Benim 21.13 ?Benim de onaylanmış 20.40. da
Yok reis hiç bişey yok hepsi 0Baktın mı yatan birşey var mı
Yarın yatar o zaman ins yamuk yapmazlarsaGoogle play yorumlarda admin onay alan hesaplara 24 saat içersinde ekleneceğini yazmış
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!