Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam kanka buldum sagolasın onaylanmıs bakalım yatacakmı paravalla bende siteden linkten tıkladım appstore attı
Onu bende beceremedim ??coinbase dediler onuda beceremedik ??
sen tarayıcıdanmk yaptın kankaTamam kanka buldum sagolasın onaylanmıs bakalım yatacakmı para
vay ** k ya herkesin onaylanmış benim onaylanmamış??Onu bende beceremedim ??
Aynen knk mailde atmıstım onaylansın diyesen tarayıcıdanmk yaptın kanka
vay ** bende mail attım da benimki olmaz beceremiyom böyle şeyleri biyerde bi yanlış yapmışındır?Aynen knk mailde atmıstım onaylansın diye
Sana yatmış mi dostum yapabiliyorsun bu arada200 tl coini banka hesabina direk cekim yapabiliyor muyuz
Yok 17 de onaylanmis daha gelmedi 5 tane mail attim yollayin diye shshhshSana yatmış mi dostum yapabiliyorsun bu arada
??? Mail atma diye sana erken yolllarlar ????Yok 17 de onaylanmis daha gelmedi 5 tane mail attim yollayin diye shshhsh
Ciddi misin geçmiş olsun o zamanKyc onayından sonraki 48 saat içinde aktariliyormus bide para çekmek için yatırım yapilmasi lazımmış
sallııyo *** o kadar insan çektiCiddi misin geçmiş olsun o zaman
Sonradan olmus olabilir belkisallııyo *** o kadar insan çekti
ne bakıyon yorumlara sen btc hesabına yatsın msj at burda o kadar çok yamyam varki 2 dkya çekerler parayı merak etmee100 tl masraf istiyormuş google playe bak bir sürü kisi yazmis ne sallicam
yokk promosyon bitene kadar olamaz bidahaki. promosyonda ancaSonradan olmus olabilir belki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!